søndag den 17. oktober 2010

Søndagshygge

Er blevet færdig med min version af Folklore, og jeg syntes den er blevet rigtig god. Jeg er ikke nogen turbostrikker så den har taget  mig nogle måneder at lave, men det har været et hyggeligt stykke strik.



Den er strikket i supersoft farve Topaz og med mønster i Rasmillas ynglingsgarn i turkis og lyseblå.
Men ellers er der dømt søndagshygge med at finde på noget nyt at strikke, mens pejsen buldre og nyde synet af de sidste dahliaer.



Ha' en fantastisk søndag.

søndag den 10. oktober 2010

Årets sidste

På min lille tur rundt i haven på denne tågede/disede formiddag tog jeg nogle billeder af årets sidste roser. Håber ikke frosten kommer foreløbig, så de tilbageværende knopper kan nå at springe ud.
Kan I alle have en forsat dejlig søndag. 
Mme Alfred Carriére.
Georg Areds
Knopper på The Pilgrim

Jacques Cartier
Reine des Violettes




fredag den 1. oktober 2010

Golden Celebration


I mit gule bed står den engelske rose Golden Celebration og der er stadig knopper på vej. Billederne er dog fra tidligere på året. Jeg er vild med disse gyldne til kobbergule blomster og kan godt tænke mig nogle flere planter. 



For et par måneder siden forsøgte jeg at sætte en stikling af denne og til min store glæde har den sat rødder og skyder på livet løs. Jeg har tidligere lavet stiklinge af Ghislaine de Feligonde og Rose de Resht
og de gror fantastisk godt på egne rødder, men jeg har aldrig prøvet med engelske roser før, så jeg er spændt på hvordan den udvikler sig, hvis den ellers overlever vinteren. Den får lov til at stå i havestuen vinteren over og så til foråret sætter jeg den ud i en potte.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...