onsdag den 25. juni 2014

Halløj der ude



Hvis der eller er flere der følger med her :o), her sker jo ikke så meget.
Jeg er kommet hjem efter 3 ugers dejlig afslappende ferie i Sydfrankring, ved Dordogne floden med campingvognen. Det er et super dejligt område og vi skal helt sikkert derned igen til næste år.
Her er lige lidt feriebilleder.

 Udsigten fra vores plads på campingpladsen.















Herhjemme bære haven præg af, at jeg ikke rigtigt har haft energi til den, der er ukrudt alle vegne og bedene er hullede efter nogle halvhjertede forsøg på at flytte rundt på nogle af stauderne i efteråret. 

Men her er da lidt billeder fra haven der ser nogenlunde ud.

 Rose Lykkefund med clematis Summer Snow



 Rose Menja

På pergolaen ved det lille drivhus vokser rosen Albertine. Der var meningen at den skulle fjernes, pga af min lymfødem men det har vi ikke fået det gjort endnu, så jeg nyder blomsterne og duften endnu et år ;o)
I efteråret flyttede jeg min blåregn hen til pergolaet, for det kunne da være flot hvis den kunne brede sig der. Men hele foråret og indtil vi kom hjem fra ferie så den helt død og indtørret ud.



 Men da jeg kom hjem fra ferie havde den både fået blade og blomster.
Sikke en dejlig overraskelse.




 Nå men det var en lille opdate fra mig. På mandag er det tilbage på arbejde og jeg er kommet op på fuld tid igen, så der er nok ikke meget energi  tilbage, når jeg først har været på arbejde, så bloggen bliver nok stadig forsømt fremover.

Så hvis ikke jeg får skrevet flere indlæg, må I alle have en rigtigt dejlig sommer



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...