torsdag den 9. juni 2011

Øv altså

Hrmmf,  denne pæon skulle altså have været gul, snydt. Købte den sidste år ved mit hjem mit slot udstillingen og stor var lykken da der allerede var knopper på i år. Men øv den er ikke gul, den er da smuk det er ikke det. Nå jeg må finde en anden plads til den.


Staudevalmuen Pattys Plum er lige sprunget ud og farven er altså lidt mørkere i virkeligheden, mit camera har det åbenbart med at lysne farverne.Lige til sidst nogle foto af min klematis Multi blue, som står så fint nu.
16 kommentarer:

 1. Din clematis er meget smuk. Den er der mange der har, og man kan jo godt forstå det. Din valmue har en fantastisk farve. Mine valmuer er lige på vej. Det er blandede farver og fyldte så jeg er spændt på at se dem springe ud.

  SvarSlet
 2. Hvor står din Multiblue flot, det var da utroligt. Vores står ved en øst-mur, men det er nok bedre med en fristående placering, som din.

  Ja, det er lidt skuffende når man tror at farven er en anden, end den der åbenbarer sig. Du må på indkøb igen...

  Ulla

  SvarSlet
 3. Din clematis er rigtig smuk :-)
  Det er da rigtig ærgerligt at skal igang med at flytte en ny plante, blot fordi den i virkeligheden er en anden end lovet. God arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. Smukke planter ♥♥
  Min multi blu(light blue) er ved 2. omgang af blomster men den står også drivhuset og er derfor tidlig ;0)

  SvarSlet
 5. Meget smuk clematis, og Patty Plum også.
  Det er ærgerligt, når farven ikke passer, og man skal til at flytte planten, specielt når den er nøje udvalgt.

  SvarSlet
 6. Hvor er din Multiblue og Pattys plum bare smukke. Øv, jeg har også plantet en multiblue op ad en østmur sidste efterår, så nu er jeg da spændt på hvad den synes om det.
  Det er den mest fantastike Clematis. Jeg har haft den før, men jeg flyttede den ihjel :-)
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Nej gul kan man ikke just sige den er, det er ærgeligt når farven stikker så meget af at planten skal flyttes. Valmuen er superflot og også din Clematis som er så kraftig.

  SvarSlet
 8. Sikke smukke billeder - Patty's Plum er en fantastisk valmue :-)

  Ærgerligt med pæonen - ja, der er unægtelig forskel på en pink og en gul - specielt prisen, da de gule er dyre. Husk at kontakte den, du købte den af, så du kan få en ny eller pengene tilbage :-)

  SvarSlet
 9. Når man kigger på dine skønne billeder her, så passer alle planterne fint sammen.

  Multi Blue har eller har jeg haft, for jeg ved ikke om den er frooset væk, da jeg har plantet to clematis i samme hul, og kun den ene kommer. Vi må se, når den blomster.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 10. jeg ønsker mig også så meget en gul pæon, så jeg kan godt forstå at du blev lidt skuffet... du må prøve igen.

  SvarSlet
 11. Jeg ved at de gule pæoner er eftertragtede, men jeg synes nu, at den du fik er smuk(kere) :-) Det er dog irriterende for dig. Kender det lidt. Købte sidste år 3 stjerneskærm på en planteskole. Roseninfonie skulle de være. Men næ-nej. De er HELT bordeaux, og jeg muggen. Bliver nødt til at flytte dem, tror jeg.

  SvarSlet
 12. Ærgerligt med din pæon, du må på indkøb igen. Farven er ellers smuk, men selvfølgelig ikke, når man forventer gult. Smuk clematis du har.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 13. Multi Blue är verkligen en fröjd för ögat! Den har jag försökt odla, men det lyckades inte. Tänk om den hade blivit så här fin - vad stolt jag skulle vara då!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 14. Jeg synes din pæon er flot i farven, men kan da godt forstå det er træls, når du forventede noget andet. Jeg har prøvet det rigtig mange gange at få noget andet end forventet, dog ikke med pæoner. I år er det valmuer og cosmos, der har fået helt andre farver end forventet. - Men, hvor er din clematis bare flot og valmuen er helt vidunderlig!

  SvarSlet
 15. Ej hvor ærgeligt Annette :0( Træls når det ind i mellem går galt med etiketterne.

  Jeg er jo så hurtig, så jeg har først lige set din kommentar :0)

  Jeg kan jo ikke påstå at haven er på det højeste til jul.......men hvis du alligevel er i byen......så kig ind :0) Vi er nok i familie inden vi får set os om - selv om vi godt nok er tilflyttere :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 16. Gitte:Tak, ja Pattys Plum har en meget smuk farve, men blomstringen er desværre kort hos staudevalmuerne. Håber dine er smukke.

  Ulla: Tak, det skal nok lykkes mig at få en gul pæon, på et tidspunkt:o)

  Susanne: Tak, ja det er surt:o)

  Merete: Ja den må stå lunt og godt i drivhuset, tror også jeg skal have en clematis i mit lille drivhus.

  Ina, Tak, ja det er meget irriterende

  Hanne: Tak. Kender godt til det at flytte planter ihjel:O)

  Lisbeth: Ja og så er det lige om man kan finde en plads til den. Det kniber jo snart i min lille have:o)

  Staudefeen: Jeg købte den på "mit hjem mit slot" sidste år, af en hollands firma tror jeg nok, men kan ikke huske hvad de hed... men den var ikke dyr, så der burde jeg være advaret:o/

  Madam Bæk: Jo men når det nu skal være et solskinsbed i gule farver....:o) Spændende at se hvilken af dine clematis der blomstre.

  Sussi: Ja på den igen:o)

  Nette: Ja den er da smuk, den skal såbare stå et andet sted:o). Det hænder at man ikke får den man tror, irriterende for planter er jo ikke billige.

  Mette. Ja det er en ommer:o)

  Ruben: Tak, Jeg er også stolt, viste ikke at den kunne være besværlig, så jeg har nok bare været heldig:o)

  Flora: Jeg syntes også farven er flot, den skal bare have en anden plads.

  Dorthe: Ja sådan går det nogen gange:o) Det kan man ikke vide om vi er i familie, jeg er ud af en stor familie fra Skals:o) Håber jeg kan få lokket husbonden med der over en sommer, men han er et rigtigt by-menneske og keder sig hurtigt på landet. Det kunne være hyggeligt at mødes:o)


  Annette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...