søndag den 14. november 2010

Kvajhoved

Hvorfor var det lige jeg ikke fik de løg i jorden igår hvor det var tørvejr..  nu pi.... det ned. 

Fjols siger jeg bare.
Nå men ild i pejsen og åbne dørene ud til havestuen, så kan jeg jo sidder der med en god kop the, og nyde de sidste pelargonier.


og glæde mig over at citronerne endelig er ved at modne.
Hvilken luksus at kunne plukke sin egne citroner.


 Go' søndag:o) 

6 kommentarer:

 1. Nå hva' - de løg komnmer nok i jorden en anden dag, men kaffe i havestuen med egne citroner, det lyder da også meget hyggeligere, og nu er det ved at mørknes, så nu kan du hygge med et par stearinlys i de smukke vinduer :-)

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg kender det (har selv Spring Green liggende stadigvæk)Vi når det nok en anden dag:o) Dine pelargonier er ret flotte, har du dem stående i havestuen hele vinteren? Jeg er lidt træt af mine som også står og blomstrer i havestuen, men jeg vil snart have vinterting frem så nu ryger de altså et andet sted hen og så er der fare for at jeg glemmer dem. Hvad gør du med dine??

  SvarSlet
 3. Øv, regnvejr hele dagen - men at skifte udsigten ud med så flotte pelargonier er da ikke et ringe bytte:-) Fortsat god søndag

  SvarSlet
 4. Hvor er det lækkert med en havestue fyldt med flotte pelargonia og eget citrontræ...:-)
  Hvad mere kan man ønske sig i dette vejr?

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Lisbeth: Vi må vel trodse regnen i week-enden og få de løg i jorden, inden de lover frost. Ja jeg har mine pelargonier i havestuen hele vinteren, ved ca. 10-15 grader. På et tidspunkt stopper de med at blomstre og der er kun et par stykker der blomstre videre.

  Susanne: Det er skønt og være i havestuen, det føles lidt som sommer.

  Lisbeth: Man kan vel ikke ønske sig så meget mere, bare slappe af og nyde livet:o)

  SvarSlet
 6. Sussi: Det er bestemt meget hyggeligere at været i udestue og du kan tro der er masser af stearinlys i weekenderne når vi er derude.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...