onsdag den 26. juni 2013

Opdatering


Her er en lille opdatering fra mig. Jeg er færdig med strålebehandlingerne og skal nu kun til kontrol fremover. Jeg har det godt og mangler nu bare at komme af med den træthed som stadig kommer væltende bedst som man er igang med noget.

Tak for alle jeres søde kommentarer til mit forrige indlæg.

I får lige nogle billeder fra min have, uden for meget rod og ukrudt som præger min have i år :o)
Knus

10 kommentarer:

 1. Kære Annette
  Hvor godt at høre fra dig igen.
  Har tænkt meget på hvordan du mon har det.
  Det glæder mig at behandlingen nu kan ses i bakspejlet. Så kan livet fortsætte.

  Knus og fortsat god bedring

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Jeg tænkte på dig igår - om hvordan du mon havde det og jeg er meget glad for at høre at du er færdig med strålebehandlingerne og at du har det godt efter omstændighederne. Jeg håber at trætheden snart fortager sig - ukrudtet løber desværre ingen vegne, men det får du nok skik på om ikke andet så næste år;)) Dine roser er i hvert fald skønne så det er bare med at nyde dem:o)
  Knus og ha det rigtig godt.
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Annette
  Det lyder rigtig godt, at du er på den anden side af det. Dejlige billeder fra din have, jeg håber på stadig fremgang for dig, så du ikke bliver så træt.
  Mange hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Velkommen på den rigtige side af din behandling, håber du snart kommer over de sidste gener. Haven er jo heldigvis tålmodig og ser ud til at berige dig med skønheder, - så skidt med ukrudtet! :o)

  SvarSlet
 5. Det var godt at høre at du er færdig med strålebehandlingen.
  Ja træthed er jo en følgesygdom. Har et par veninder der har prøvet dette.
  Jeg ønsker dig rigtig god bedring og håber at du snart får mere energi til din smukke have.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra din have :-)
  Godt at læse, det "kun" handler om kontrol fremover. Håber trætheden mindskes i løbet af sommeren.

  SvarSlet
 7. Hej Annette.Dejligt at høre fra dig igen-Og også dejligt at du nu er færdig med behandlingen.Trætheden skal nok forsvinde med tiden.
  Og dejligt at du har din have som du kan nyde........så pyt med ukrudtet.Skønne roser du viser.Rigtig god sommer knus Jette

  SvarSlet
 8. Åh hvor godt at høre søde Annette......det glæder mig usigeligt meget. Jeg håber at sommeren bliver fyldt med dejlige sommerdage og energi så du kan få fyldt depoterne op - det er tiltrængt det er jeg slet ikke i tvivl om. Skønne Billeder fra haven og vildnis og ukrudt har også sin berettigelse ind i mellem :0)

  Knus Dorthe ( der går og nyder dine skønne "Canon went" ude i bedene ;0)

  SvarSlet
 9. Uh så dejlige glimt fra haven. Man kan blive helt høj af at nyde dem efter sådan en omgang, ikke :D Dejligt, at vi nu har strålebehandlingen i bakspejlet! Rigtig god bedring.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Hvor er det godt at læse Annette, jeg ser først nu dit indlæg, men glæden er ikke mindre. Jeg mange lyserøde toskemund i haven og du får en tanke hver gang, for,selv om jeg har købt en mere end den jeg fik af dig i LIFE, så er din helt sikker 'forfader' til mange af dem :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...