fredag den 25. januar 2013

Lidt om mit fravær på bloggen


Der har været lidt stille her på bloggen og det er fordi jeg i november fik konstateret brystkræft.
jeg er blevet opereret i starten af december og her i januar har jeg fået svar på prøverne som viste at kræften ikke havde bredt sig fra brystet og ind i kroppen og at kræften kun havde spredt sig til 2 ud af 19 lymferknuder. Så det var et positivt svar. 
Nu er jeg igang med kemo og derefter skal jeg have strålebehandling, så der vil nok forsat være lidt stille her og jeg får nok heller ikke kommenteret så meget hos jer. 

Have planer  og projekter er lagt på hylden og haven skal bruges til stille og rolig rekreation i år.

Det hele skal jo ikke være sygdoms snak så I får lige nogle billeder at min lille Camelia som lige er sprunget ud med sine store smukke lyserøde blomster.Rigtig godt nytår til jer alle

Knus

43 kommentarer:

 1. Hej Annette,
  Jeg er ked af at høre om din sygdom, men er glad for at det ikke har spredt sig. Dejligt at du har din have, som du kan hygge dig i.

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg ked af at høre, at du har fået cancer. Men trods alt meget positivt, at den ikke har bredt sig. Det er helt forståeligt, at der ikke har været overskud til bloglivet, men du skal være så velkommen når du er klar igen.
  God bedring

  SvarSlet
 3. Kære Annette, det anede mig. Nu også du. Godt du fik et positivt svar på prøverne, så du har noget at stå i mod med under kemobehandlingerne.
  Dejligt du har sådan en skøn have og havestue at kunne restituere dig i. Den skal nok gøre sin Helbredende virkning! Tænk ikke på os med dårlig samvittighed. Du er jo stadig en del af flokken!

  Varme knus og tanker fra mig!

  SvarSlet
 4. Det er jeg ked af at høre. Håber sommeren bliver dejlig varm, og at du får det bedre og kan komme dig i din dejlige have.

  Knus Gitte

  SvarSlet
 5. Hej Annette.
  Tænkte også at det var længe siden, vi havde hørt fra dig. Godt at du er under kyndig behandling og at det går fremad på den rigtige måder!
  Skønt at du har din dejlige have at rekreere i!
  Varme tanker og pøj pøj med helingen.

  SvarSlet
 6. Sender de bedste ønsker og varme tanker.

  SvarSlet
 7. Åh den satans sygdom... Kan mærke afmagten og vreden i kroppen. Min mor blev ramt for 20 år siden og klarede den heldigvis, men sikke den sidder i bevidstheden.
  Jeg ønsker dig alt det bedste. Heldigvis er kræften blevet opdaget inden den nåede at brede sig til flere lymfer og det er SÅ godt et tegn.
  Tror vi alle burde holde en dag med lyserøde blomsterbilleder som opmuntring til jer som denne vinter har måtte kæmpe mod kræften... Bare en strøtanke...

  God aften og mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Katinka …DEN er jeg med på. En god idé som jeg vil følge op på!!

   Slet
  2. Fin ide, Katinka - der kommer lyserødt på i dag!

   Slet
 8. Jeg gætter på, at cameliaen står i jeres skønne havestue. Perfekte omgivelser, du har til din rekreation.

  SvarSlet
 9. Kære Annette, det var dog træls at høre søde ven, tænker på og glæder mig over at du har fået så positive resultater... :)
  Du får en masse kærlige tanker til at varme dig på og glæder mig over at du har en skøn skøn have og udestue som du kan nyde og slappe af i. Så smukke dine camelia er, de er et skønt syn for dig i denne kolde januar.

  Haveknus og kram til dig med mange helbredende tanker
  Annette

  SvarSlet
 10. Kære Anette
  Sikke et chok det må have været. Jeg glad for at høre at det er gået godt med operation og at der ikke var spredning. Måske er det først nu under kemoen at du føler dig syg, men det bliver godt igen:) Jeg har 2 søstre der var igennem samme forløb som dig for 10 år siden og selvom det er en frygtet og angstfremkaldende sygdom så er det godt at vide at man kan blive rask og det bliver du, heldigvis:o)
  Stort knus og varme tanker samt rigtig god bedring fra Lisbeth.

  SvarSlet
 11. Varme og positive tanker til dig. Jeg er overbevist om at haven vil have en helbredende virkning på både sjæl og krop :O)

  Vi sidder klar til at læse med på din blog når du er oven på igen.

  SvarSlet
 12. ... sender dig blot de varmeste hilsner om god bedring og rekreation :)

  SvarSlet
 13. Godaften Annette.Ja! jeg sender dig også mange gode ønsker for din helbredelse.Det er en rigtig grim sygdom,men heldigvis har vi nogle dygtige læger her i landet.Rigtig god bedring og på gensyn når du er klar igen Knus jette

  SvarSlet
 14. Mange tanker herfra, med ønsket om god bedring/rekreation.

  SvarSlet
 15. Varme lyserøde og positive tanker og haveknus fra mig...

  SvarSlet
 16. Også du åh en forfærdelig sygdom, jeg håber du kommer godt igennem den og snart bliver rask igen.
  Smuk, smuk Camelia tak fordi du viser den.
  Der kommer lyserøde blomster på min blog i morgen som foreslået af Katinka.
  Kh og god bedring
  Lisbeth

  SvarSlet
 17. Når vi hører ordet kræft, så giver det vist et lille gib i os alle, og vi tænker..nej ikke en mere:-(
  Men det er godt at høre, at det går den rigtige vej for dig, og jeg at haven bliver et godt rekreationssted for dig i det kommende år.
  God bedring
  Kh Bente

  SvarSlet
 18. Positive tanker og ønsker for dig er hermed afsendt! Godt at dine udsigter for helbredelse er gode. Jeg vil krydse fingre for dig!xxx

  SvarSlet
 19. Kære Annette.
  Hvor blev jeg altså ked af at læse, at du også slås med denne forbandede sygdom. Jeg har svært ved at finde ord, men du ved jo, at jeg ved nøjagtigt hvor forfærdeligt det er.
  Men hvor er det dejligt, at det ikke havde spredt sig mere. Kemo og stråler er hårdt, men du skal nok komme ud på den anden side. Heldigvis kan vi snart komme ud i vores haver igen, om ikke andet for at sidde og nyde forårsluften og de seje forårblomster.
  Mange knus Hanne

  SvarSlet
 20. Jeg er ked af at høre om din sygdom, men hvor er det dejligt at høre fra dig igen, og at det går den rigtige vej.

  Mange kærlige hilsner Ina

  SvarSlet
 21. Jeg sender dig mange positive og varme tanker.
  Smuk lyserød kamelia :-)
  Haveknus
  Gitte

  SvarSlet
 22. Sødeste Annette.....jeg er helt tom for ord - og kan ikke nok udtrykke hvor jeg føler med dig. Jeg er dog glad for at din tilbagemelding trods alt er så positiv og jeg er sikker på at du nok skal komme igennem en svær tid. Min kusine fik fjernet sit ene bryst for et par år siden og lever i bedste velgående i dag.....så tro på det søde og nyd haven selv om kræfterne og energien ikke rækker til projekter......du vender styrket tilbage.

  Knus og varme tanker Dorthe

  SvarSlet
 23. Hej Annette. Du får rigtig mange varme tanker herfra og mentale knus.

  SvarSlet
 24. Kære Anette
  Mine bedste ønsker om hurtig heling og håb for dig og din familie. Alle kender vi nogle der er berørt af cancer i dens mange triste former. Vil krydse fingre for dig og glæde mig til at du kan nyde at solen skinner på den anden side. Du skal nok klare det og vid at vi tænker på dig. Alle her vil glæde os til du får energi til at blogge. Klem til dig

  SvarSlet
 25. Hvor er den Kamelia dog eventyrligt dejlig!!

  Det er som at læse min egen historie på en anden blog. Kun med den tvist, at jeg også skal have antihormon- og antistofbehandling. Men vi skal nok komme igennem. Glæder mig, at din kræft heller ikke havde bredt sig :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 26. Hej Anette. Hvor er jeg ked af at høre, at du er blevet ramt af brystkræft. Det er en rigtig grim sygdom, men godt at høre, at det ikke har bredt.

  Ønsker dig alt godt og god bedring.

  Mange tanker herfra til dig
  Lise Lotte

  SvarSlet
 27. Kære Annette.
  Jeg har ikke været meget rundt på bloggene her på det sidste, så jeg ser først dit indlæg nu. Og hvor er jeg bare ked af at høre, at den forbandede kræft også har fundet vej ind i dit liv. Men godt at høre, at der var positive svar, og at den ikke har spredt sig.
  Knus og varme tanker!
  Signe

  SvarSlet
 28. Tak for jeres søde kommentarer i dejlige havenisser, det varmer rigtig meget. Lægerne mener heldigvis at de har fjernet kræften, og at jeg skal have kemo og strålebehandling for at mindske tilbagefald.
  Jeg glæder mig til behandlingerne er overstået så jeg kan få energi til familieliv, arbejdsliv og ikke mindst mit haveliv.

  SvarSlet
 29. Hej Annette
  Hvor er din blog dejlig og inspirerende, hvordan har det kunnet lade sig gøre, at jeg ikke har været forbi "dig" før nu, jeg vil skynde at melde mig til her som fast læser. Det gør mig virkelig ondt at læse, at du er en af dem der kæmper med kræften, men dejligt du har fået positive svar på, at de har fået bugt med den.
  Mange hilsner
  Anita fra
  Min grønne verden

  SvarSlet
 30. Har holdt en pause med bloggeriet og ser derfor først dit indlæg nu.
  Godt med det positive svar på prøverne midt i alt det negative. Håber det bedste for dig.
  Knus Christel

  SvarSlet
 31. Jeg har som Christel, også holdt en lille blogpause, og er så lige ved at følge lidt op på de blogs jeg ikke har fået læst.
  Det var da lige godt noget s... at du har fået brystkræft, det er jeg ked af at høre :-/ Der er ingenting at sige til at du har ikke har haft overskud til at blogge, det forstår jeg sørme godt. Dejligt at kræften ikke har spredt sig.
  Skønt at vi alle sammen snart kan komme ud i vores haver igen, og få fyldt batterierne op med ny god energi. Det tror jeg vist der er stort behov for ude i haveblogland.
  Rigtig god bedring, glæder mig til du vender tilbage :-)
  Mange helbredende tanker og hilsner fra Marianne.
  ps. Hvor er den smuk din Camelia.

  SvarSlet
 32. Kære Annette, jeg vil bare sige til dig, at det netop er nu, det er hårdt, at det er NU, du har brug for at tro på, at vi er der for dig. At haven er der for dig og at der findes noget, der er større end os små mennesker.

  Ved godt det lyder lidt... Åh, jeg ved ikke hvad. Men du skal bare vide, at jeg tænker på, at det kunne være mig om lidt. At det kræver stort overskud til at kunne gøre livet godt for dig selv. Til trods for, at det er det indlysende gode.

  Så mange kærlige og varme hilsner med budskabet om, at du minder os om, hvor skrøbeligt og smukt livet er.
  Kh. M

  SvarSlet
 33. Jeg ønsker de bedste tanker for dig. Pas på dig selv, og jeg håber at sommeren bliver god for dig. Ord er ikke længere nok... Livet er skrøbeligt!

  Varme tanker
  Maria

  SvarSlet
 34. Sender dig de varmeste og helende tanker...:-)
  Dejligt at det ikke har spredt sig!
  Håber at du kan finde styrken til at gå dette igennem via din skønne have..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 35. Kære Annette. Jeg savner dine dejlige indlæg, men tænker at du helt sikkert snart vender tilbage til os. Vi håber du får nydt din smukke have, og heler hurtigt. Ville bare lige sige pip - håber alt går som det skal.

  Knus
  Eva

  SvarSlet
 36. Nu må du næsten være nået igennem kemo (jeg har selv kun 1 behandling tilbage), hvis du skal have 6 stk. ialt, som jeg. Håber sådan, at du er kommet "helskindet" igennem dem! Håber også, at du nyder haven trods alt lige nu :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 37. Hej Annette

  Tænker på dig og håber på at du kommer godt ud på den anden side af denne trælse sygdom..
  sender dig tanker og håber du nyder din smukke have som jo folder sig ud lige nu og at du har nydt/nyder i din dejlige havestue.

  Haveknus og tanker til dig min ven.
  Annette

  SvarSlet
 38. You'll find lots of reasons why folks prefer having a residence fitness center.

  Here is my site - www.getfitnstrong.com

  SvarSlet
 39. Also inside the nineteen fifties, Jack LaLanne established numerous new work
  out equipment such as the cable pulley machine, the Smith device, used in weight coaching, and the leg extension device.


  My website adjustable dumbbell set

  SvarSlet
 40. Men and women who are overweight even though are frequently place off in attempting to undertaking training mainly because of the difficulty normally associated with some types of workout.


  Stop by my web site :: simply click the following page

  SvarSlet
 41. Hej Annette
  Håber du er på vej "op" igen og får nydt din have og samlet nye kræfter.
  Jeg savner dig herinde i blogland.
  Knus fra Berit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...