onsdag den 25. juni 2014

Halløj der udeHvis der eller er flere der følger med her :o), her sker jo ikke så meget.
Jeg er kommet hjem efter 3 ugers dejlig afslappende ferie i Sydfrankring, ved Dordogne floden med campingvognen. Det er et super dejligt område og vi skal helt sikkert derned igen til næste år.
Her er lige lidt feriebilleder.

 Udsigten fra vores plads på campingpladsen.Herhjemme bære haven præg af, at jeg ikke rigtigt har haft energi til den, der er ukrudt alle vegne og bedene er hullede efter nogle halvhjertede forsøg på at flytte rundt på nogle af stauderne i efteråret. 

Men her er da lidt billeder fra haven der ser nogenlunde ud.

 Rose Lykkefund med clematis Summer Snow Rose Menja

På pergolaen ved det lille drivhus vokser rosen Albertine. Der var meningen at den skulle fjernes, pga af min lymfødem men det har vi ikke fået det gjort endnu, så jeg nyder blomsterne og duften endnu et år ;o)
I efteråret flyttede jeg min blåregn hen til pergolaet, for det kunne da være flot hvis den kunne brede sig der. Men hele foråret og indtil vi kom hjem fra ferie så den helt død og indtørret ud. Men da jeg kom hjem fra ferie havde den både fået blade og blomster.
Sikke en dejlig overraskelse.
 Nå men det var en lille opdate fra mig. På mandag er det tilbage på arbejde og jeg er kommet op på fuld tid igen, så der er nok ikke meget energi  tilbage, når jeg først har været på arbejde, så bloggen bliver nok stadig forsømt fremover.

Så hvis ikke jeg får skrevet flere indlæg, må I alle have en rigtigt dejlig sommer10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder Annette - der ser ud som om, I har haft en skøn ferie.
  Og hvor er det dejligt at høre fra dig igen :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Halløj kære Anette.
  Dejligt at høre fra dig. Sikke et skønt sted i ferierede - rigtig dejlige billeder.
  Din have set dejlig ud, det er ikke til at se forsømtheden;)) Det kan gå op og ned med energien og det vigtigste er at du passer på dig selv, det andet kommer igen på et tidspunkt.
  Min Albertine gik desværre til grunde efter flere hårde vintre og efterfølgende stængelsyge. Jeg savner den så det er skønt med et foto fra dig, for hvor er den skøn:-)
  Forsat god Sommer til dig.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Godt at høre fra dig igen, det var fine billeder både fra Frankrig og fra din have. Lykkefund og Summersnow klæder hinanden og sikken en sød hund.
  God sommer.

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Du kan da tro at vi er glade for selv det mindste pip. Så godt at høre at du er i bedring og er raskmeldt. Roserne er skønne og din blåregn misunder jeg blomsterne, for min nye er slet ikke kommet igang, - og den flotte jeg havde døde jo ned. Vi må nyde det der går godt.

  Store GET WELL kram her fra Greve
  Tak for sommerbillederne, der ser nu skønt ud i Frankrig.

  SvarSlet
 5. Det ser jo bare fantastisk ud. Får sådan en lyst til at komme ud og rejse igen. :)

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra Frankrig og din have!

  SvarSlet
 7. Skønne billeder! Velkommen hjem og god sommer retur til dig :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 9. Så skønt at høre fra dig igen sødeste Anette - og dejligt at det går godt. Har selv været lidt blogger inaktiv hen over sommeren så jeg er først ved at blive opdateret på den skønne sommer I alle sammen har haft. Skønne billeder fra en dejlig ferie og smukt ser det det ud i haven....og pergolaen ja den løber ingen steder min ven nyd du bare rosen og saml kræfter til næste sæson ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...