lørdag den 16. april 2011

Ferie

Nu har vi haft ferie i en uge, altså arbejdsferie, vi er ved at lægge nyt gulv i hele huset, men ind i mellem, når jeg ikke skal hjælpe gemalen, ser jeg mit snit til at snige mig ud i haven og luge og flytte lidt om på nogle af planterne. Men vi har 2 uger endnu, så der bliver forhåbentligt mere tid til at "lege" i haven.

Magnolie blomsterne er ved at stikke næsen frem, så nu vare det ikke længe før vi kan nyde det stor hvide blomstershow.I skovbedet er de røde lærkespore begyndt at blomstre, de er  rigtig søde og de er gode til at sprede sig, hvilket de også gerne må, for der går ikke længe før de er helt forsvundet og først dukker op igen til næste forår.  Og jubii så har jeg lige opdaget at jeg også har hvide anemoner, de er dukket op efter jeg har ryddet hele skovbunden for vinca, som var ved at kvæle alt andet der groede i skovbedet.
Her er de hvide anemoner ved at lukke sig samme i den svindende aften sol.


Kan I have en god week end :o)

8 kommentarer:

 1. Moja magnolia jest mniej więcej w takim samym stanie rozwoju, a zawilec patrzy na nią i czeka na pełen kwiat. Pozdrawiam

  SvarSlet
 2. Det er rart at have nogle dage til at få lavet nogle ting og I har da haft dejligt vejr nogle af dagene. Det vokser godt derude lige nu, det bliver dejligt når magnoliaen blomstrer:0) Jeg er vild med lærkesporer, men har desværre ingen endnu, men det er jo det med prioriteringen når man skal købe planter:)) Jeg har ferie fra mandag eftermiddag og så ser jeg frem til at få styr på de sidste bede - jeg kan allerede se at jeg snart må begynde forfra i det nye hvid-gul-grønne bed hvor små græsspirer myldrer op så jeg håber på tørt vejr:))

  SvarSlet
 3. Det er dejlig med dage, hvor man kan nusse og hygge i haven.

  Ha' en dejlig påske..

  SvarSlet
 4. ....og i lige måde skønne Annette. Godt at din lange ferie ikke kun bliver brugt indendøre , men at der også er tid til små afstikkere ud i dit paradis :0)

  Knus Dorthe og fortsat god ferie og arbejdslyst :0)

  SvarSlet
 5. ..ja, det er skægt nok med din Vinca, når der endelig er noget der gror godt og kraftigt, så må vi igang med at straffe det...vi har samme problem med Hasselurt og Nøgleklokke - de blive ved og ved med at komme igen, dér hvor vi troede at vi havde fjernet dem :)

  SvarSlet
 6. Skønne forårsbilleder!

  Sikke en smuk lærkespore du har :-)

  God påske.

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt at se at det hele begynder at røre på sig. du har sådan en skøn have og jeg glæder mig til at se mere fra den og drivhuset her i løbet af sommeren :)

  Din magnolia bliver helt sikkert rigtig flot her i påsken.

  Ha' en skøn og dejlig påske

  SvarSlet
 8. Witam Giga
  i dzięki za komentarz. Magnolia jest tak piękny, więc pamiętaj tylko, by cieszyć się nim podczas jego rozkwitu.

  Lisbeth: Åh hvis bare man havde penge nok, så man kunne købe alle de planter man ønsker sig, suk. Jeg mangler at lave rigtig maget i haven, men jeg når det jeg når, vi skal jo også huske på at nyde vores haver og familien :o)

  Madam bæk: Det er bare skønt, der er heldigvis længe til efterår.

  Søde Dorthe: Ja lidt tid bliver der til haven og nu er ryggen øm efter alle de løft af møbler der skulle flyttes hele tiden. Men nu er gulvet færdigt og den sidste uge kan jeg forhåbentligt nå alt det der skal laves i haven.
  Og god ferie og arbejdslyst til dig.

  Sussi: Hi ja nogle planter har det med at kvæle alt andet, jeg ville nu gerne have at hasselurt var lidt vildere hos mig, men der er nok for tørt i mine bede.

  Marlene: Ja den er rigtig sød og rigtig god påske til dig

  Annette: Tak skal du have og jeg glæder mig også til at se mere fra din dejlige have og forhåbentlig får jeg mere overskud til at kommentere lidt mere på alle i andres blogs.
  Og en god og varm påske til dig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...