mandag den 18. juni 2012

Roser


Hjemkommet efter en dejlig varm og solrig uge på Skiathos. Skøn afslappende uge i dejlige Grækenland, med smukke olivenlunde, duftende nerier og kæmpe buske af pelargonier.  Men sikke det har groet herhjemme på en uge og roserne er sprunget ud. Min nye Odyssey er ikke ret stor, men har flere knopper. Oh hvor er den skøn. 

Skønt at kunne stikke næse ned i de duftende roser, og Mme Isaac Pereire er en af de roser der har den stærkeste duft og som Torben Thim skriver i sin bog om historiske roser, vil Madame gerne være en slyngrose, for den sender ofte meterlange skud. Jeg har derfor bundet dem ned a'la Claus Dalby, så der er en masse blomster og knopper, men hovederne er så tunge så de vender ned af. Det gør det selvfølge heller ikke bedre at de er våde af regnen.

Nu vil jeg sætte mig og surfe rundt på på jeres blogs, så jeg kan blive opdateret;0)

Ha' en god dag.

Odyssey 


 Jacques Cartier


 Mme Alfred Carriére


 Mme Isaac Pereire


 Paul Transon


Paul Transon12 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, Anette og 1000 tak for rosen-luksus-turen, du lige gav os. Ja, regn og blæst er en stor udfordring for opspænd og rosenelskere.

  God surfing!

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig have du er kommet hjem til med alle de skønne roser i flor og nu hvor du er ladet op af sol og middelhav gør det måske knap så meget at vejret i DK er lidt blandet?
  Ha en dejlig dag, Knus:)

  SvarSlet
 3. Hej Anette.velkommen hjem fra der Græske!Hvilke skønne roser du har i din have.
  Der må da dufte helt eventyrligt.Det må da være hyggeligt at blive
  opdateret på bloggen-der sker jo så meget hver dag.
  god dag Jette

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem. Grækenland er fantastisk, men det kan da ikke være svært at komme hjem til alle de dejlige roser :-) Bare vent Odyssey vil hurtigt vokse sig stor og flot, og smuk er den jo, for ikke at tale om duften. - Din Paul Transon ser nu også rigtig skøn ud!

  SvarSlet
 5. Hej Anette, Velkommen hjem, Grækenland er altid skøn.
  Sikke nogle dejlige roser du viser, der må dufte skønt hos dig. min Jacques Cartier har kun knopper endnu.

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Jamen velkommen hjem til det lidt koldere nord. Sikken dog en masse skønne roser du har. Odyssey har jeg også et par stykker af, den er så utrolig flot. Min er lige sprunget ud. Har også lært det trick med at binde roserne ned, så mine klatreroser får samme omgang.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 7. Velkommen hejem Annette.....det lyder som en lise for sjælen med sådan en græsk Ø ;0) Hold da magle hvor har du mange roser allerede........her venter jeg stadig på at den første skal briste......men det kan heller ikke vare mange dage nu :0) Du må have et fantastisk rosen klima i haven.........


  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Hej. Jeg er også imponeret over, at så mange af dine roser er sprunget ud. Det var ikke dårligt at holde ferie på en græsk ø. Det kunne være dejligt, hvis vejret herhjemme blev lidt lunere!

  SvarSlet
 9. Du har mange roser i blomst allerede. Jeg har heldigvis ikke så mange, de kan ikke lide regnen, så det er godt de venter. Nu skal vi bare have lidt varme, har du ikke taget noget med fra Grækenland til os :o)

  SvarSlet
 10. Hvor er de flotte hver for sig, men ham Jacques er helt overdådig.

  SvarSlet
 11. Hvor er de smukke dine roser som allerede blomstre, sikken en skøn duft din have er fyldt med allerede... mmmm :)

  SvarSlet
 12. Velkommen hjem.
  Smukke roser.
  Hvor er dit sidste billede dog smukt.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...