tirsdag den 10. juli 2012

Dark Desire
Den mørke Dahlia, Dark Desire er begyndt at blomstre, den passer fint ind i mit mørkløvet/lyserøde/pink farvet bed. Men der mangler meget mere mørkløvet i bedet, før det kommer til at se ud som jeg gerne vil have det til. 

 Jeg såede en mørk hyld i vinters, og jeg troede at frøene var rådnet, for der var et tykt lag mos i potten og ikke en skygge af spirende planter. Men for et par dage side opdagede jeg at der var komme 2 små planter, så jeg håber de vokser hurtigt til, så de kan tilføre bedet mere mørkt løv. Ha´ en god dag


20 kommentarer:

 1. O la La! Hvor er den flot! Jeg havde et lille indlæg i det tidlige forår, hvor jeg havde set den på et engelsk website men fik ikke fulgt op og købt en. Hvor har du købt din?
  Hilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt en for flere år siden fra Avon Bulbs, http://www.avonbulbs.co.uk/Search.aspx?departmentId=0&departmentname=All+Departments&search=dahlia&page=2
   Her er linket, det ser ud til de har fået den igen, så måske er du heldig at få fat i den til næste år.

   Slet
 2. En smuk Dahlia. Mine er slet ikke så langt endbu, men indrømmer, at de blev lagt sent ;-)

  Jeg købte en mørkløvet hyld på ca. ½ meter høj plante for et par år siden. Den er nu en meter høj, så i forhold til almindelig hyld, er den meget langsom. Du må nok ruste dig med tålmodighed ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tålmodighed er ikke det jeg har mest af, men det må jeg jo finde mig i. Øv den måtte nu godt få lidt fart på.

   Slet
 3. Smukt med "sorte" blomster og planter. Jeg er ikke hoppet med på trenden(endnu), men har Den mørkerøde have fra Claus Dalbys hylder. De er næsten også sorte. Her er der to Georginer, Kalla, Lilje og Chokoladeblomst. De er rigtig smukke nu. Men jeg har også købt dobbelte lyserøde valmuer?, der nu blomstrer med næsten sorte enkelte blomster. De står i en kæmpe zinkbalje, så min plan med at sætte dem sammen på terassen, går nok i vasken. Man skulle jo nødig komme til skade for en farvesammensætnings skyld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det går jo ikke, så må du samle frø og plante dem sammen til næste år;o)

   Slet
 4. Hej. Den dahlia er da helt fantastisk. Jeg har også et purpur- og pinkfarvet bed, men det er et krukkebed. Dahlierne her er også ved at springe ud, jeg har mørkløvet alunrod i mit bed, som jeg synes er en flot kontrast til pink farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mørkløvet og pink er super flot sammen, under min sort parykbusk har der engang stået en pink haveklinte, det var utrolig flot.

   Slet
 5. Hvor er de altså bare smukke Annette, sikke dog en skøn form de har. Håber da at dit projekt hyld virkelig lykkedes for dig - rigtig spændende selv at lave træer. Har selv sået nogle træer for nogle år siden og er rigtig glade for dem. Men det er ikke træer for en parcelhus have i længde, for det er Californiske kæmpefyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha californiske kæmpefyr de er gigantiske, forhåbentlig vokser de ikke så hurtigt, så du kan have glæde af den lidt endnu.

   Slet
 6. Wow hvor er den fin :-D
  Jeg er helt tosset med de mørke blomster,og har været det i mange mange år. Heldigvis er det nu ret nemt at få fingre i de mørke blomster/planter.
  Spændende med dit planteforsøg. Jeg er selv ret vild med at eksperimentere med at så forskellige ting. Noget lykkeds (det meste), og noget lykkeds ikke. Også er der det der kommer ved et tilfælde, som de roser jeg lavede her i foråret.
  Glæder mig også til min mørke Hyld bliver stor :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt at formere planter selv, og man bliver så lykkelig når det lykkes.

   Slet
 7. Mums... den er lækker!

  Jeg falder konstant for det mørke løv og mørke blomster, så nogle gange får jeg købt nogle "hovsa'er"! Det var derfor den mørke hyld kom ind i mit liv (og den vokser nu ret pænt) og sidst købte jeg i Holland en staude pga de mørke blade men da jeg kom hjem og googlede den, kommer den med gule blomster. Ikke lige efter planen, men hva' pokker - den skal nok blive smuk.

  God fornøjelse med din videre færd i det mørke univers, det skal nok blive spændende :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gul og sort er jo også flot sammen, så du laver bare en nyt bed med denne farve kombination;o)

   Slet
 8. Den er virkelig smuk :) Det er spændende med de mørke planter, som bliver mere og mere populære, man forstår det virkelig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er smukke, men man skal nok også passe på med ikke at få så mange, at det kommer til at se for dystert ud.

   Slet
 9. Tror jeg dåner ;0) Den er da virkelig skøn Annette........super smuk :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. Åh nej frem med lugtesaltet, håber ikke du kom til skade :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...