fredag den 11. marts 2011

De første frø er ankommet.

Der er lidt langt imellem indlæggene her på bloggen, jeg syntes ikke rigtig jeg kan ryste dem ud af ærmet
i øjeblikket, men det kommer nok efterhånden som der kommer lidt mere liv ude i haven. Men jeg kan da vise de frø der er kommet med posten.

Til den "hvide have" har jeg fundet nogle planter til skygge. Det er Actaea racemosa (sølvlys) og Actaea spicata (druemunke) og Aconitum septentrionale (stormhat/venusvogn Ivorine).


Til det gule bed har jeg fundet, Lupinus regalis (Lupin Chandelier), Delphinium semibarbatum (Gul ridderspore), Phlomis russeliana (løvehale) og Centaurea montana (bjergknopurt). 

Til havestuen har jeg bestilt en blanding af Abutilon hybridum (Klokketræ)


Jeg håber at få en masse planter i overskud som jeg kan have med til blogger træf d. 10.9.11 i Landbohøjskolens have. Jeg glæder mig til at møde en masse af jer havebloggere i den virkelige verden.
Håber vi ses :o)10 kommentarer:

 1. Nu er jeg ikke så vild med gul. Men må sige at det er nogle spændende planter du har fundet :O) Det bliver garanteret flot.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er modsat Susanne begejstret for gul og noterer mig straks dine indkøb. De ville passe godt i vores solskinsbed og jeg håber inderligt, at du får nogle planter i overskud :-)

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Flotte blomster og sikke nogle dejlig former dine blomster får, herligt. Jeg håber også at kunne komme til haveblogtræf, hvis toget kører;-)
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 4. Så vakre planter du har valgt ut! Det blir nok noen vakre bed:) Ha en fin helg! Cathrine:)

  SvarSlet
 5. Jeg synes de er ganske dejlige - alle..på den rigtig plads er alle blomster skønne...også her mht haveblogtræf!

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig spændende ud så er det vidst bare med at komme igang og jeg håber at du får rigtig mange gule lupiner tilovers til bloggertræffet:0)

  SvarSlet
 7. Det ser da helt godt ud. hellere gode indlæg hvor man har noget at fortælle. Jeg besidder ikke talentet med at fortælle om dagens tanker og gøremål så det lyder spændende for andre.
  Elsker din Spring begins 20 th of march, det er lige i min ånd.
  God weekend, jeg skal tilbage til arbejdet.
  Henrik

  SvarSlet
 8. Oooooiii det ser fint ud. Gode valg. Gult har ingen adgang i min lille have, men de måneskinsgule har sneget sig ind i mit hjerte. Og så kommer de ikke længere. Undtagen de erantis der er dukket op disse dage. De får lov at blive :-)

  Jeg gad godt vide, om nogle af de dejlige hvide skygge planter, som du har valgt, vil gøre sig godt i krukker? Jeg har desværre en havenabo op til en skyggefuld del af min have, som har et KÆMPEMÆSSIGT skvalderkålsbed. Jeg hyrede i 2009 i forbindelse med en omlægning af min have en havearkitekt tilknyttet haveselskabet, som rådede mig til at udlægge græs op til skellet. Sidste sommer satte jeg nogle krukker derned med hvide skyggetålende blomster. Jeg vil gerne udvide krukkearrangementet, så måske du har fundet nogle dejlig planter jeg kan bruge til det formål?

  SvarSlet
 9. Jeg er ved at vænne mig til gul i haven, så jeg så specielt på dine gule valg. Gul ridderspore så interessant ud. Hvis du får for mange, må du da gerne tage en med til mig på blogtræffet ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 10. Susanne: Ja jeg håber alle frøene vil spire.

  Birgitte: Jeg håber også der bliver en del i overskud, det ville være dejligt hvis vi kunne bytte en masse planter:o)

  Lone: Ja jeg håber de bliver gode, og selvfølgelig køre toget, vi ses da :o)

  Cathrine: Tak jeg glæder mig også til de forhåbentligt blomstre til næste år.

  Lavendel: Jeg kan også lide de fleste blomster og farver, det er bare pladsen der mangler, håber vi ses til haveblogtræf.

  Lisbeth: Der er allerede kommet en del spire af lupinen, så jeg håber jeg kan holde liv i den til september.

  Henrik: Jeg har det lige sådan, og det skal jo heller ikke være en pligt at skulle skrive indlæg hver dag. Ja banneren kom til at passe, med lidt dejligt forårsvejr, men nu lover de sne igen sidst på ugen, Øv.

  Nette: Åh ja, jeg syntes det er lidt svært at finde hvide blomster til skygge, men hvide Hortensia, Hosta med hvide blomster, der er en der hedder Sweet Susan, som får ret stor blomster og som dufter, og så er der den lille hvide hjerteblomst Dicentra eximia 'Alba', som også er ret sød i krukker.

  Ina: Jeg håber de spire, og kommer der mange skal jeg nok tage nogle med.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...