torsdag den 17. februar 2011

Dahliaer

Der mangler lidt farve i mit gule bed i sensommeren, så jeg har bestilt disse smukke lysegule dahliaer.
De er rigtig fine i farven og jeg er især vild med Yellow Bird.

Jeg har bestilt dem HER og pas på der er uhyggeligt mange der frister.


CAMEO

WINTER DAWN

YELLOW BIRD


Jeg faldt også for disse 3 Pompon dahliaer, hvor der er lidt mere knald på farverne

TULSA ROSE

MASTER MICHAEL

MONROVIA

Billederne er lånt fra the National Dahlia Collection


17 kommentarer:

 1. Nøj, hvor bliver man fristet. Selv den skrigende Tulsa rose er næsten uimodståelig. Jeg har lige været inde og snuse på linket til The National Dahlia Collection, og den er bogmærket, for den kræver lidt yderligere studeren.

  SvarSlet
 2. Hvor er de dejlige - det bliver rigtig fint i det lysegule bed:) jeg har også handlet lysegule - stauderne røllike credo og engblomme albast (hos staudefeen)

  SvarSlet
 3. Smukke og sikken en lækker farve...:-o)
  Men er det ikke stort arbejde med Dahlia..?
  Min gamle nabo havde sådan en flot Dahlia have, men alt det graven op og ned var et kæmpearbejde.
  Hun måtte desværre nedlægge den da hendes helbred ikke var til det store havearbejde mere.

  Yellow Bird minder jo helt om en pæon..:-o)
  Pompon'erne ser så perfekte ud.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Uh, den lysegule ser da godt nok fristende ud :-)

  Jeg har før været inde på den hjemmeside, men jeg synes, der mangler info om størrelsen på hovederne.

  Jeg er f.eks. ude efter de små miniature pompons, og de er ret svære at finde. Jeg fandt dog nogle helt mørke i Letland, som jeg fik hjem den anden dag. Jeg blev helt bidt af dem sidste år, efter jeg havde genopdaget dem i Anne Justs' bog "Haven i Hune", og jeg kan se, at dahliaerne fra sidste år ikke har overlevet vinteren, så der måtte bestilles nogle flere :-)

  Lisbeth, tak for henvisningen ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Den hjemmeside tør jeg ikke besøge. Vi er meget begejstrede for dahlia/georginer her i huset, så det kunne blive alt for dyrt ;-).Dine indkøb er virkelig fine. Forestiller mig et meget smukt sensommerbed.

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 6. umiddelbart vil jeg synes at de lysegule ser mest fristende ud.... måske fordi mine øjne er lidt ømme i dag, hi hi

  SvarSlet
 7. åh neeeejjjjj *SMILER* led mig ikke ind i fristelse - hvor er de skønne........og tænk sig "om lidt" er der et overdådigt flor af dem ude i haven :0)

  God lørdag
  Dorthe

  SvarSlet
 8. Ja, jeg er ikke til det lysegule i min have, men må indrømme at disse "Dalby-gule" dahlier ser fristende dejlige ud! Det kan kun blive et meget fint bed :-))

  SvarSlet
 9. Jeg tilslutter mig koret: Det er nogle fantastisk smukke dahliaer, du har udset dig.
  Jeg vil i år give mig i kast med calla'er. Det bliver lidt spændende - og her er udvalget også utroligt stort og varieret.

  SvarSlet
 10. Uha det site ser alt for fristende ud... jeg har allerede handlet i Holland, men man kan jo altid sidde og drømme ;-)
  Smukke smukke farver især de lysegule..har netop fyldt stuerne op med ranunkler i samme farvescala..lys gul, lime og hvide. Bedste Hilsner Mette

  SvarSlet
 11. Kære Anette
  så kom jeg endelig ind på din blog :-)Jeg er jo ved at vove mig over i den gule nuance:-) Så jeg syntes at dine nye indkøb af Dahliaer er rigtig flotte! Og da især den svagt gule CAMEO, er det ikke en åkande Dahlia?
  Kærlig hilsen Gro

  SvarSlet
 12. Hei:) Koselig blogg du har:) Jeg vil gjerne følge deg! Ha en fin kveld! Cathrine

  SvarSlet
 13. Ina: Ja det er en fristende side, og det er svært at bestemme sig, for der er så mange skønne dahliaer.

  Lisbeth: røllike credo og engblomme albast har jeg også kik på, de har den skønne lysegule farve.

  Lisbeth (Hyacinth) Så mange dahliaer har jeg ikke og mange af dem står i potter, så det er nemt lige at klippe toppen af om efteråret og sætte dem i kælderen.

  Marlene: Ja de små miniature pompon har de ikke, dem har jeg også kikket efter, men ellers er der rigeligt af forkøbe sig i:o)

  Birgitte: Ja det er nemt at forelske sig i en masse på den hjemmeside, men små 2 engelske pund pr. stikling er da ikke så galt.

  Sussi: Ja jeg er også vild med de lysegule, men kunne sagtens købe alle de skrappe farver også, hvis jeg havde plads:o)

  Dorthe: Jeg tror vi leder hinanden i fordærv her i blogland:o) og ja det vare ikke længe før det hele blomstre på livet lyst igen, glæder mig.

  Nette: Jeg er vild med de lysegule, og solen skinner altid i et gult bed.

  Marie-Louise: Callaer er også skønne, og det er frygtelig svært at begrænse sig, dem ville jeg også gerne have. Glæder mig til at se hvilke du vælger.

  Mette; Man bestiller ikke andet end at drømmer, når man surfe rundt på bloggene, der er mange henvisninger til netbutikker, det kan godt blive lidt dyrt.

  Gro: Hyggeligt at du kom forbi min blog.Et bed med gule blomster er jeg ret vild med, det ser altid ud som om solen skinner. Jo Cameo er en åkande dahlia.

  Cathrine: Tak og det var hyggeligt at du kikkede forbi min blog og du kan til hver en tid kikke ind igen:o)

  SvarSlet
 14. Hei igjen:) Takk for tips om planter! Jeg googlet dem og de var nydelig fine! Tipper du får et flott bed:) Jeg har lagret "dine" planter på ønskelisten min. Må vente litt til jeg plasserer neste bestilling hos Impecta. Jeg går nemlig å venter på en bestilling jeg gjorde for noen dager siden;) Blir spennende:) Ha en riktig flott kveld! :)

  SvarSlet
 15. Lekre Dahliaer du hadde bestilt.Jeg bruker å så nye Dahliaer hvert år for jeg er så dårlig på å overvintre knollene.

  SvarSlet
 16. Oi så vakre! Jeg sådde Dahlia i fjor, men det ble mye blader og få litt kjedelige blomster. Jeg håper det blir bedre blomstring år 2. Hvis knollene ikke har klart vinteren, skal jeg så Camero og Yellow Bird, yepp!

  SvarSlet
 17. Cathrine: Det var så lidt

  New Dawn: Tak skal du have. Glæder mig til at se dine frø såede dahliaer.

  Bille: Dahliaer fra The National Dahlia Collection er små planter som meget hurtigt vokser sig store og de koster kun ca 2 pund pr plante/stikling.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...