tirsdag den 25. september 2012

Junglehjørnet i havestuenNår jeg nu ikke kan lave havearbejde med tennisalbuen, så er det dejligt at gå og nusse med planterne i havestuen og læse bøger i hængekøjen.
Væggen med fontænen er efterhånden ved at være dækket af den stedsegrønne hjertefilodendron "Philodendron scandens" og jeg har købt en fingerfilodendron "Monstera deliciosa" som meget gerne må vokse helt op til loftet. 
Jeg syntes dens blade er meget dekorative og den vil give et frodigt jungle look.
Tidligere havde jeg en passionsblomst på væggen, men da en myrefamilie på et par hundredetusinde medlemmer syntes de skulle bo i den potte, måtte jeg skære den ned og sætte den udenfor. Desværre kunne passionsblomsten ikke lide den behandling og kom aldrig igen.

Snart skal alle de stor planter, Oliventræet, nerier, engletrompeten og citrustræerne ind, så det er om at nyde udestuen så længe der er plads til at være der.Og så lige lidt billeder af nogle af pelargonierne.
Knus

8 kommentarer:

 1. Godaften Anette.Hvor ser der dejligt ud i din udestue.Så frodigt.Kan godt forstå at du er ked af alt det der skal ind og fylde op.Har det samme problem,selv om jeg ikke har nær så mange planter som dig.God aften Jette

  SvarSlet
 2. Uha ja nu må pladsen vige for dem der har haft ophold udenfor! Jeg kender det godt Annette, så må man rykke tæt sammen og lave junglestemning....men det er nu også meget hyggeligt.
  Men det ser hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Hvor er dine pelargonier smukke.
  Jeg er også så småt begyndt at tage mine krukkerplanter ind.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Hej Annette. Sikke en dejlig havestue og god idé med en hængekøje. Det var nogle gode billeder du viste af pelargonierne.

  SvarSlet
 5. Hvor der der dejligt og frodigt ud i din 'jungle'.
  Smukke pelagonier - står de også derinde? Mine på terrassen fik pelargonierust af al den regn, vi har fået.

  SvarSlet
 6. Sødeste Annette - hvor er det træls med sådan en albue altså......godt det er vinteren vi går i møde så den kan gå på rekreation.....og som du selv siger så er hængekøjen jo det perfekte sted for lidt haveliteratur.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Kære Anette
  Hvor er der skønt og meget frodigt i din lækre havestue og hængekøjen hænger så supergodt og det må være skønt at ligge dér. Passionsblomster har noget særligt over sig - bare ikke når der er myrer i. Jeg kan også godt lide de store grønne filodendron.
  Det er nu træls med den tennisalbue - det tager tid sådan noget. Jeg kan anbefale akupunktur - efter 1 behandling af min hånd og arm har jeg færre smerter og større bevægelighed i tommelfingeren.
  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Annette.

  Kan se jeg her har en "lidelsesfælle" for det frodige:0).

  Og sikke vidunderlige pelargonier - der er jeg ærligt talt noget nær novice... (5 x dronning Ingrid = mit normale sommerforbrug!)

  Mange hilsner fra
  Katinka Raabymagle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...