søndag den 16. september 2012

Tilbage til hverdagen

Ja så har jeg været en uge på arbejde efter 4 ugers sommerferie, 3 uger i det franske med campingvognen og en uge hjemme. Jeg kan desværre ikke fremvise så mange fotos af planter, da vi ikke faldt over nogle have på vejen. Jeg så en masse smukt beplantede rundkørsler, men det er ikke sådan lige til at stå af i en fransk rundkørsel og tage billeder ;o)

Her er lidt billeder fra Italien og Frankrig.Det har været dejligt med 4 ugers ferie hvor man rigtig kunne gear ned og få ny energi. Jeg havde håbet at jeg kunne få bugt med den tennisalbue jeg fik reddet mig, da jeg lagde kanter på den ene af mine havestier, men jeg kan mærke den stadig bliver øm når jeg anstrenger den bare den mindste smule. Så havearbejde bliver der ikke meget af, kun lidt venstrehånds lugning. Jeg håber at jeg kan bruge armen igen til foråret, så alle de projekter jeg har måtte droppe i år, kan bliver ført ud i livet. 

Forsat god søndag.

14 kommentarer:

 1. Dejligt med 4 ugers god ferie, jeg vil ønske god bedring med albuen.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Annette Velkommen hjem fra ferie.Det var da nogle dejlige steder i har været.
  Har også været ved Annecy søen.Et smukt sted.Jeg har lige været i Århus
  med venner,og sluttede af i Botanisk have med plantemarked.Du kan se hvad
  jeg har købt i mit indlæg. Godnat Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Annecy er meget smuk. Det er så hyggeligt med plantemarkeder og heg har slet ikke været på plantemarkeder i år så der skal tages revanche til næste år.

   Slet
 3. Hej Annette
  Sikke fantastiske steder I har været. Har faktisk Cassis på ønskelisten. Det ser godt nok hyggeligt ud. Pøj pøj med albuen.

  kh
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var rigtig hyggeligt, men lidt for mange mennesker. Vi havde desværre valgt at tage på sommerferie sammen med alle franskmændene ;o)

   Slet
 4. Kære Anette
  Det er godt at høre fra dig her. Hvor dejligt med 4 ugers ferie - dine billeder er skønne og stemningsfulde. Næ det er nok for farligt at stige ud i en fransk rundkørsel, kan jeg forestille mig;)
  "Av min arm" det er lige før vi kan starte en lille klub - jeg er med på vognen for havetosser med dårlig højrehånd og holdop hvor er det besværligt og irriterende!! Men det er godt at vi har vores optimisme og tanker om at det bliver bedre næste år:o)
  Knus/Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt anbefale at holde 4 ugers ferie, det var super skønt. Ja jeg håber virkelig den tennisalbue er væk til foråret for min have ser herrens ud. God bedring med din hånd.

   Slet
 5. Uhhhh, det ser dejligt ud :-). Håber albuen nyder godt af vinterhvilen, så du kan vende tilbage til projekterne med fornyet styrke til næste år. Nu kommer der jo snart en rum tid til at lægge planer :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber også albuen har godt af vinterhvilen. Det er godt nok en genstridig en at komme af med. Nogle siger der kan gå et halvt år :o(

   Slet
 6. Hej Anette.
  Casis er bare skøn - min kæreste og jeg var der for en del år siden og drømmer stadig om det :)

  Ang. din albue, så har jeg lidt samme problem, bare med en golfalbue. Det er samme tyoe skade, bare en anden sene. Det jeg kan mærke hjælper, er, at lave let styrketræning, så jeg træner musklerne omkring albuen. Når de er stærkere og tager 'presset', oplever jeg ikke samme mængde gener. Hvis min albue er øm og jeg gerne vil lave andet end at side helt stille med den, bruger jeg et albuebind. Det tager også noget af belastningen - det hjælper rent faktisk :)
  (bindet kan købes mange steder, men er denne type http://sportspleje.dk/shop/select-profcare-tennis--609p.html)
  Så jeg kan kun anbefale dig, at starte med at lave let styrketræning. Det hjælper virkelig på ømheden i det lange løb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dit råd, jeg har nu bestilt et albuebind og fundet øvelser på nettet, så har jeg hele vinteren til at få den albue normal igen.

   Slet
 7. Hej Anette. Det er da fine billede du har med her alligevel. Skønt med sådan en ferie, hvor man rigtig kan koble fra.

  Så håber jeg bare, at albuen snart er i orden igen. Du skulle jo gerne være klar til foråret og haveprojekterne.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 8. Ja jeg håber også den snart bliver god igen, for eller bliver det da helt uoverkommeligt at få bund i alt ukrudtet, som har frit spil i øjeblikket.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...