lørdag den 24. april 2010

Hjemkommet fra et meeeget varmt Thailand

Så er vi kommet hjem fra Thailand som var ualmindelig varmt i mere end en forstand. Vi har været på ferie i Thailand 5 gange nu og denne gang har det været mere varmt end nogen sinde før. 36-37 grader i skyggen og uudholdeligt i solen. Dog var den 13 april til at holde ud, men det var også kun fordi man fejrede Thailandsk nytår på denne dato og der holder man en kæmpe vandkamp i hele landet. Fra man træder ud på gaden om morgen til man går ind om aftenen er man drivende våd. Man får den ene spand vand i hovedet efter den anden, med eller uden isterninger. Thaierne smøre dit ansigt ind i sæbe og ønsker godt nytår. Det er rigtigt sjovt især hvis man har børn med.
Jeg har desværre ingen fotos af dette, da mit kamera ikke er vandtæt.

Så var der al balladen med rød-skjorterne, og sidst men ikke mindst askeskyen. Det kan godt være man joker med i lignende situationer, at YES så får man en længere ferie, men jeg syntes nu ikke det var sjovt, når man stod i det. Man aner ikke hvornår man kan kommer hjem, så man spekulere på det økonomiske. 
Vi var heldige af flyveforbudet blev ophævet inden vi skulle hjem, så vores fly blev ikke aflyst.
Hvis den var blevet aflyst, kunne der går op til 14 dage inden vi kunne komme hjem.

Nå men vi var i Hua Hin i ca 2 uger og for  de have- og kageglade, skal man unde sig selv at besøge Hotel Sofitel Central, hvis man kommer til Hua Hin, som er bygget i victoriansk stil i 1920'erne. Det er  en vidunderlig park med buske klippet i facon som dyre figurer. Kl. 3 er der kage-buffe og the og kaffe i the salonen.
Klip fra filmen Killing Fields er optaget på hotellet. Et fantastisk sted, det er som at blive sat ca. 100 år tilbage i tiden.

Her er lidt fotos fra thesalonen og parken.5 kommentarer:

 1. Velkommen hjem til foråret i Danmark hvor bøgen så småt er begyndt at springe ud:o) Hvor ser der dejligt ud i Thailand og hvem der dog havde sådan en elefantportal!

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth og tak, det er dejligt at komme hjem til et solrigt forår i Danmark. Det er de mest fantastiske figurer de har klippet i den park, flyvende fugle, elefanter og giraffer, bougainvillea der er klippe hårdt som hække og i figurerne og vildtvoksende i træerne, det er et smukt syn.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem. Hvis der var for varmt i Thailand må det være skønt at komme hjem nu hvor alt spirre og gror. Det Thailandske nytår lyder eller ret sjovt, det har jeg aldrig oplevet.

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem, har gået og været lidt urolig for om I nu kom hjem og om i tog til Bangkok eller om I blev i Hua Hin. Glæder mig til at høre om turen, når jeg kommer tilbage. Er ved at få kufferten pakket og glæder mig til et par dage i Barcelona. Ses Helle

  SvarSlet
 5. Marina: tak og ja det er dejligt at komme hjem til foråret i Danmark. Det er en smuk årstid. Thailands nytår er rigtigt sjovt og endnu sjovere hvis man har børn med, de syntes det er fantastisk at kunne sprøjte vand på alt og alle.

  Helle: Tak skal du have, og I må have en rigtig god tur til Barcelona.
  Vi ses.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...