tirsdag den 27. april 2010

Baltisk persille

Sidste år købte jeg frø af Cenolophium denudatum, Baltisk persille, (den er ikke spiselig).  Det er en staude der blomstre dejligt længe fra juli til oktober med store klaser med hvide persillelignende blomster, og bliver 70 - 100 cm høj. Den skulle se helt fantatisk ud sammen med Verbena bonariensis, Kæmpe verbena.
Der kom en sølle plante op, men en er bedre end ingen og på et tidspunkt kan den vel deles.
Jeg har ikke fået købt frø af Verbena bonariensis i år, men den baltiske persille, kommer måske heller ikke i blomst i år.

Sådan ser vidunderet ud i blomst. Billedet er lånt fra floralbum.com.
Frøene kan købes hos Thompson & Morgan.

2 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen Annette....godt at det ikke gav jer de store problemer med askeskyen. Har selv været i Hua Hin, Bangkok og Chang Mai for mange mange år siden...en fantastisk oplevelse - utrolig smilende og venlige mennesker overalt, frodigt og smukt. En rejse jeg gerne skulle gøre om engang.

  Baltisk persille ser fantastisk ud. Er sikker på at den enkelte der blev ud af det nok skal levere et flor uden lige om et par måneder. Der er lidt vild kørvel eller gulerod over den.

  Hvor er jeg bare misundelig på din engletrompet. det bliver et fantastisk syn.

  SvarSlet
 2. Tak søde Dorthe, det er dejligt at komme hjem denne gang. Ja jeg er spændt på den Baltisk persille, håber den blomstre i år.
  Den trives godt engletrompeten, og jeg har været heldig at der ikke er gået spindemider i den i vinters. Glæder mig til at få den ud i haven, så den rigtig kan gro sig større.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...