søndag den 2. maj 2010

Hundesikker have

Der har ikke rigtigt været tid til at side bag computer skærmen her i bededagsferien, Drivhuset er blevet rengjort, og der er blevet luget lidt. 
Så har vi fået hegnet alle bedene ind i grønt havehegn, da vores 2 vilde hvalpe ikke forstår at man ikke må drøne rundt inde i bedene. Jeg har læst et sted eller hørt i en af Anne Just's haveudsendelser, at hun havde lært hendes 2 Jack Russelterrier, at man kun måtte går i gangene..... Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan hun bar sig ad med det, for mine høre ikke efter....  Nå men nu ser haven sådan ud, indtil de er blevet ældre og lidt roligere. Når planterne vokser til, ses det nok ikke så meget.  
I havestuen er vi igang med et lille projekt, men det vender jeg tilbage til lidt senere.
Så vil jeg lige vise jer nogle billeder af min Magnolia som er lige før den folder sig ud og i baggrunden en blodblomme som lige er begyndt at blomstre. De matcher så fint sammen.
Håber I alle har haft en god bededagsferie.10 kommentarer:

 1. Hellere hegn end ødelagte planter - jeg har også haft hegn omkring nyanlagte bede indtil de voksede til det er den bare jord der er mest spændende at trampe rundt i synes mine hunde. Sikke fine billeder af Magnolia og Blodblomme - det er skønt at følge udviklingen lige nu. Jo tak bedeferien var dejlig:-)

  SvarSlet
 2. Så kan I lære det, Alfred og Frida...:-o)
  En af grundene til at vi mest har krukke have er nettop hundene.
  De har jo en hel legeplads for dem selv, men skal helst følge i hælene på os.
  Nu prøver jeg at lave forhaven til en hyggehave for der kommer vufferne ikke.
  Hvor er magnolia træet smukt og blodblommernes smukke blomster.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Så flott have du har! Litt synd å måtte gjerde inn bedene, men alt for vofsene .) Bildene av Magnoliatreet og blodplommen var nydelige! Det tar enda noen uker for min blodplomme er i blomst tror jeg, i mens koser jeg med bilder fra Danmark :)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth, ja det lønner sig nok i længden med de hegn, ellers ville der ikke være meget at tage billeder af. Både magnoliaen og blodblommen ændre sig dag for da, og inden man får set sig om er det slut.

  Hej Lisbeth (Hyacinth) ja uha alle dine hunde i bedene, der ville ikke gå lang tid for de var pløjet op. Men de skal jo også være her, så vi må indordne os.

  Hej Ninni og mange tak, ja jeg må finde mig i hegnene hvis jeg skal have pæne bede. Om nogle uger er blomstringen slut hos mig, så må jeg glæde mig over dine billeder af blodblommen.

  SvarSlet
 5. Hvor er der smukt i din have Annette. Det med hegn og stakit og andre afgænsninger har jeg også været igennem. Vores nu afdøde hund måtte også hjælpes lidt for at holde sig fra at trampe i mine mest elskede vækster.

  Ærter måtte vi helt opgive at have i haven for det var åbenbart en hundedelikatesse. Vores elskede hund blev aflivet med kræft efter 12 gode år lige før jul....så savnet er der stadig :0(

  SvarSlet
 6. Tak for de rosende ord, Hegn må der til når man både vil ha' hunde og have. Jeg kender godt det savn, sidste forår måtte vi også aflive vores gamle hund og vi skulle ikke have hund igen, nu skulle vi være uafhængige.... det varede kun til oktober så måtte vi indse at vi ikke kunne undvære sådan et kræ.

  SvarSlet
 7. Af en eller anden grund går mine ikke ind i bedene..ret meget - de graver ikke og ødelægger.Hvor er magnolien og blommen flotte!!! Desværre er sådanne træer jo længe om at blive så store og smukke, så jeg nøjes med at beundre dem hos andre.

  SvarSlet
 8. Det er da en super ide Annette, med det hegn rundt om bedene.

  Sikke en flot magnolia du har, virkelig smuk!!

  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 9. Så flotte billeder af magnolien og blodblommen! En sammensætning jeg vil huske til jeg får en have stor nok :)
  Ang. hunde i bedene - min dejlige (nu afdøde) cocker spaniel gik ikke i bedene, men han kunne ikke holdes ude af køkkenhaven. Trods hegn og adskillelige flyveture ud af køkkenhaven igen listede han altid der ind igen, for lige dér var en plads han elskede at ligge og slappe af :)
  Jeg håber dog du får lært dine hunde at gå på stierne.

  ps: Min tiger paws er blevet plantet om, får vand lidt oftere og er allerede nu blevet meget større :)

  SvarSlet
 10. Hej Lavendel, jeg håber også mine bliver mere rolige når de bliver voksne. Magnoliaen er meget længe om at komme igang men blod blommen er der fart i, så den får man hurtigt noget ud af.

  Hej Annette, hyggeligt at du kom forbi, jeg håber hundene lære at holde sig på græsplænen med tiden. Jeg nyder magnoliaens blomstring, selv om den er kort. Heldigvis holder den længere i denne kolde tid.

  Hej City Chic, jeg krydser fingre for at hundene lærer at blive på plænen, men det er jo svært når man er 2 og i lømmel alderen. og ikke kan lade være med, at fare rundt efter hinanden.
  Dejligt at høre at din tiger paws har det bedre og er blevet større.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...