søndag den 30. maj 2010

Haverunde

En lille haverunde i morges inden det begyndte at regne. Det er ikke det store blomsterflor jeg kan præstere lige nu, så jeg tror jeg må ud og finde flere forårsblomstrende planter og løg.


Jeg fandt lidt blomstring hist og pist og sætter man billederne sammen ser det jo ud af noget.I må have en god søndag selv om det regner. øv.

12 kommentarer:

 1. Det ser da vældrig flot ud. Helt Claus Dalby agtigt.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte billeder du har lavet. Men det er jo også lige vejr til at sidde ved pc,en og lege i dag.

  SvarSlet
 3. Det ser dejligt og stemningsfyldt ud:) Den orange Nellekerod og valmuen er gode til at lyse op i denne tid, hvor der generelt er meget grønt. Synd det ikke er vejr til at sidde på bænken med en kop kaffe. Forsat god søndag:o)

  SvarSlet
 4. Tack! Så trevligt att få en tur i din trädgård. Fina platser och strukturer, gör att det ändå är mycket att se på utan stora blomsterhav:-)

  Ha det gott!

  SvarSlet
 5. Dejlig og frodig ser din have ud..:-o)
  Og også her rgner/blæser det og er koldt.
  jeg kan heller ikke stille op med mange farvepletter endnu, men der er mange knopper på vej.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Haven din ser så fin ut, jeg likte spesielt godt benken mellom de to trærne. Jeg har også mangel på forårsblsomster i haven, så til høsten blir det innkjøp av endel løker :)
  Håper sommeren kommer til Danmark også, i dag er det nemlig strålende og varmt vær her :)

  SvarSlet
 7. Hej Mutter velkommen til min blog og tak for din søde kommentar, jeg bliver helt svedt, der er da noget at leve op til :)

  Hej Hanne og også velkommen til dig til min blog. Ja i det vejr kan man med god samvittighed sidde ved pc,en, det er ellers svært at få tid til begge dele når også laver havearbejde.

  Lisbeth, Nellikerod og skov valmuen er skønne. Gid det snart bliver vejr til at sidde på bænken og nyde haven.

  Hillevissan; selv tak, jeg nyder også at ta en tur rundt i din have. Det er sjovt at skabe rum i haven, så man får en masse hyggepladser hvor man kan se haven fra forskellige vinkler.

  Lisbeth; ja det grønne bliver tættere og tættere det er skønt. Håber det er slut med kulde og blæsevejr nu så vi kan nyde det lidt.

  Ninni; Bænken står under en pergola med slyngroser, jeg kan godt se det kan ligne træer på billedet. Så bliver vi 2 der skal på indkøb til efteråret, så til foråret ligner vore haver Claus Dalbys Hi hi.

  SvarSlet
 8. Hej Håkan tak skal du have

  SvarSlet
 9. Det ser da dejligt ud og der er da mange blomster på vej så det lyder til at der nok skal blive mange blomster at vise os.

  Det glæder jeg mig meget til.

  SvarSlet
 10. Hej Annette, og tak skal du have, jeg har flyttet rundt på en masse stauder her i foråret, så jeg håber det bliver godt.

  SvarSlet
 11. Javisst er det roser! Jeg forvekslet klatrestativene med trestammer ;) Ikek alltid jeg har brillene påplass her, må visst sørge for det skjønner jeg!

  Jeg har skrevet litt om hvordan jeg overvintrer Fuchsia i kommentarfeltet hs meg :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...