tirsdag den 18. maj 2010

Ny test

Nu har jeg prøvet med Goggle's Picasa 3.6.
Den dur, billederne er ihvert fald blevet skarpere, men kan ikke beskære billedet til små hjerter osv. Men det er bedre at billederne er pæne og skarpe.

5 kommentarer:

 1. Ja det er da blevet fint og nogle dejlige pastelfarvede blomster:) Jeg bruger også Picasa til collager, beskæring og rette skævheder og er glad for det.

  SvarSlet
 2. Hej Annette
  Herligt at falde over så flot en haveblog som din, når man som jeg er ny HAVE-blogger. Alle dem med strik og andre kreasysler kan jeg godt fine, men de gode have-blogs skal jeg altså lede efter ;o)

  Jeg kan se, at du har haft problemer med det tekniske... og det er bestemt også noget jeg pusler med - stadigvæk. Efter næsten 2 år med min gamle blog er jeg stadig ikke tilfreds, men det kommer vel efterhånden.

  Med hensyn til dine billeder, så har jeg ikke rigtigt nogle råd udi redigering osv. - men jeg synes du skal fjerne dit "dato og klokkeslet"-stempel. De data bliver jo alligevel lagret på din computer, så du kan finde tidspunktet her - og det forhindrer dig i at lave virkelig store, fine forstørrelser på et senere tidspunkt (og kan skæmme selv det smukkeste billede af en rose).

  Glæder mig til at følge med her :o)

  KH Frau Putz

  SvarSlet
 3. Lisbeth, Ja jeg syntes også Picasa collagen blev god, så jeg tror jeg fortsætter med den.

  Hej Frau Putz og tak. Der er ved at være flere danske have bloggere, prøv at kikke i min blogliste. Prøv også de svenske og norske, de er også gode.

  Jeg har tænkt over det med dato og klokkeslet, så jeg må se om jeg kan finde ud af at fjerne det.

  SvarSlet
 4. Hej Anette,
  Jeg har fundet dig Frau Putz og glæder mig til at følge dig.

  Jeg bruger Photoscape, som kan downloades gratis og Picknik som du kan finde på nettet til billedbehandling.

  MVH
  mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette Velkommen, hyggeligt du kom forbi min blog.
  Picknik kender jeg ikke, den må jeg lige prøve.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...