tirsdag den 8. juni 2010

Englen er flyttet i sommerbolig

I week-enden flyttede Engletrompeten " Brugmansia" ud i haven. Den har stået i havestuen i vinter i en 20liter murerspand med drænhul i bunden. Nu har jeg flyttet den over i sommerboligen som er en 20 liter murerspand med masser af huller i bunden og i siderne.
Herefter er det bare at plante den, med spand, ud i bedet eller i en stor plantekumme.
Jeg har sat min i en stor murer balje på terrassen, så nu er det bare at vente på det store blomsterflor.
Til efteråret når planten skal ind igen, skæres de rødder, der er vokset ud gennem sidehullerne af og planten flyttes over i vinterboligen igen. Så kan man beskære planten så den er lettere at håndtere og så den ikke fylder for meget når den kommer ind igen.
 

8 kommentarer:

 1. Hold da op, det bliver dejligt når den blomstrer:) Jeg har vidst tidligere luftet min misundelse over din Bugsmania - det er aldrig lykkes mig at holde liv i én, desværre.

  SvarSlet
 2. - Brugsmania, stave kan jeg heller ikke;)

  SvarSlet
 3. Hvor smart fundet på......ville ønske jeg havde et sted at overvintre en engletrompet....så skulle jeg også eje én eller to :0)

  SvarSlet
 4. Det var da lige et tip jeg kan bruge - godt nok står vores i øjeblikket i en keramikkrukke og inde i stuen, men den skal da helt sikkert flyttes over i en af vores murebaljer.

  1000 tak for en super ide Annette

  @Frøken solhat. Jeg ahr min til at stå i stuen så må iv se om det virker, sidste år blomstrede den ikke, men der er liv i den så vi får se hvordan det går, når den kommer ud i denne weekend.

  SvarSlet
 5. Så lurt! Det tipset skal jeg benytte meg av :)

  SvarSlet
 6. Lisbeth: jeg glæder mig også til den begynder at sætte flere blomster, den skal nok have lidt mere sol og varme

  Dorthe: Synd du ikke har plads, I må bygge til :o)

  Hillevissan: Det er rigtig smart, for de bliver meget store og tunge med tiden.

  Annette: Jeg har ikke selv fundet på det, men læst det i et have blad for nogle år siden. Men det er godt at andre også kan få glæde af sådanne ideér.

  Ninni: Ja prøv det, det er utroligt at planten kan klare den behandling.
  Jeg giver den en spand vand at stå i, i et par dag, når jeg lige har skåret rødderne af om efteråret. Så klare den det fint og hænger slet ikke med bladene når den kommer ind, og så kan man nyde de sidste blomster indenfor.

  SvarSlet
 7. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
  (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...