onsdag den 23. juni 2010

Roser


Et par roser mere er sprunget ud i min have, en af dem er Paul Transon en kraftig voksende og stærk duftende slyngrose med laksrosa blomster.Og den uundværlige damascenerrose Rose De Resht, en meget sund og hårdfør rose der dufter vidunderligt og som næsten altid er i blomst.

7 kommentarer:

 1. Du har det så fint! Din headerbild är en hörna som jag verkligen gillar, som tycker om woodland och skugga:-)

  Den där Paul Transon var en vacker nyhet för mig.
  Ha en fin midsommarhelg! Hillevi.

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne dine roser. Mine Rose De Resht er slet ikke nået bare i nærheden af at blomstre endnu, der er store knopper som kan springe ud når som helst, hvis vi får noget mere sol og varme. Det samme for min honningrose, - den plejer at stå i fuld flor nu. Den er fyldt med knopper, men ingen antydning af at være ved at springe ud endnu. Håber du nyder haven og får samlet kræfter. Knus Helle

  SvarSlet
 3. Nu er det da rigtig sommer og vi havde næsten opgivet håbet! Hvor er du heldig med de store kraftfulde roser. Min Rose de Recht fik voldsom rust sidste år og jeg har måtte beskære den kraftigt i år - men med det kolde forår har den haft svært ved at komme igen. Den er lille bitte, men jeg håber den kommer godt igen.
  Den Paul Transon er også ret flot:)

  SvarSlet
 4. ...mmm jeg kan næsten dufte dine roser Annette. De er skønne og jeg elsker når de første roser folder sig ud i fuldt flor.

  Nu er vinterens trængsler heldigvis dun et svagt minde og sommeren står for døren.

  Ha' en dejlig fredag med sommer og solskin...

  SvarSlet
 5. Hillevissan: tak, jeg er også vild med Woodland og skyggebed, men mit bliver desværre ret tørt om sommeren, så jeg leder efter planter der kan lide tør skygge.

  Helle: Hvis varmen forsætter så går det stærkt. Din Rose De Resht skal nok vokse sig stor, den er ret sund og hårdfør.

  Lisbeth: Ja det er dejligt at varmen endelig er kommet, håber den bliver. Jeg er ikke i tvivl om at din Rose de Recht skal komme sig. Hos mig er de næsten ikke til at komme af med, dem jeg gravede op i forhaven, bliver ved med at skyde fra til små rodstumper der ligger i jorden.

  Annette: Ja der er en dejlig duft nu i haven efterhånde som alle roserne springer ud, det er bare om at nyde det nu.

  SvarSlet
 6. Annette Lund Andersen: PS jeg har forsøgt at lægge en kommentar på din blog, men den vil have at jeg logger ind på Worldpress?

  SvarSlet
 7. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
  (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...