mandag den 31. oktober 2011

Flytning af buksbom


Vi er blevet de lykkelige ejer af en lille campingvogn, pludselig var den der, i den rigtige stand og til den rigtige pris og så var det bare om at slå til.
Men sådan en skal jo også stå et sted, så jeg måtte af med ca. halvdelen af min lille rosenhave i forhaven:o(  Jeg har heldigvis ikke fået bestilt en masse roser, som der så ikke lige er plads til.
Så her i week-ende har jeg flytte en masse buksbom og har plantet dem mellem det gule bed og trægangen inde til havestuen. 
Det skal nok blive pænt med en stedsegrøn hæk der.


"Gæstehytte" med egen rosenhave:o)


Og så er der lidt, der stadig blomstre her i haven

Rose Golden Celebration


 Dahlia Etheral


 Dahlia Karma Lagoon


Dahlia Nuit d'ete 


 Rose "Menja"


 Rose Paul Transon


Ærte blomst


Mange efterårs hilsner 
fra

19 kommentarer:

 1. Det var da dejligt med sådan en lille "gæstehytte", den ser fin ud. Men det var lidt en skam med roserne, Havde du et andet sted til dem?
  Du har heller ikke gravet dahliaerne op endnu, så I må jo ikke have haft frost endnu.

  SvarSlet
 2. Lisbeth: Jeg har tidligere haft krydderurter i bedene i forhaven, men dem har jeg sløjfet, fordi de var for "vilde". Jeg skulle have bestilt roser til forhaven sidste år, men fik det ikke gjort. Så det er heldigt at jeg også er lidt sent ude i år. Nej vi har været heldige ikke at haft frost endnu, så jeg nænner ikke grave dahliaerne op endnu.

  SvarSlet
 3. Tillykke med "vognen" - det er da også skønt.

  Det bliver sikkert fint med den lille buksbom hæk. Sikke dog dine Dahliaer blomstrer endnu. Mine er gravet op nu.

  SvarSlet
 4. Synd du måtte afgive det halve af rosenhaven til vognen, men som du skriver, den skal jo stå et sted......

  Campingvogne, trailere m.m. pryder jo ikke ligefrem. Jeg har det med diverse køretøjer, som med tv og andet teknisk udstyr i stuen. Vil gerne ha´, men ville ønske jeg kunne gemme det langt væk, når det ikke er i brug ;-)

  Tillykke med vognen, håber i får en masse glæde af den, men glem nu ikke haven :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med fritidsslugeren, mon ikke den kan medbringes til nye haveoplevelser i både Danmark og Europa, og måske en enkelt plante eller to kan tages med hjem ved lejlighed som kompensation for den lille plads i forhaven.
  Henrik

  SvarSlet
 6. No to gościom latem będzie pachniało w gościnnej przyczepie :-), róże obok. Pozdrawiam

  SvarSlet
 7. Tillykke med campingvognen :-) Men ak, tænk, at det skulle gå ud over din flotte rosenhave ;-)

  Hvad er det for en lathyrus (sorten)? Den er meget smuk.

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Herligt med campingvogn og den nye buskbomhæk langs havestuen bliver flot og er jo allerede ret god i størrelsen, så den kommer hurtigt til at se ud som den altid har stået der :o)

  SvarSlet
 9. En husvagn är väl inte precis någon prydnad för trädgården, men man måste ju också vara lite praktisk!!! ;-) Själva är vi glada för att de obligatoriska hoppborgarna, där ungdomar studsar upp och ner hela dagarna, inte hade blivit populära ännu när våra barn var i den åldern.

  Ha det gott!
  /Ruben

  PS Dahlian Eteral är väldigt fin!

  SvarSlet
 10. Tillykke med den lille HOBBY i mere end en forstand. Campinglivet er sammen med hunde- og havelivet noget af det bedste der findes :-) Vi ligger fast på en plads i Sverige, og campere hele året. Særlig vintercamping er hyggeligt i sneen med en "korv" over grillen... Kender I det ikke, så skulle I prøve det, hvis vognen er isoleret til vintercamping :-)

  Jeg giver dig helt ret i,at det bestemt ikke pynter på omgivelserne, men hvad med at sætte et Rionet med klatrevækster op i bedene omkring vognen?? Det er der måske ikke plads til??

  Rigtig go' fornøjelse med HOBBY.

  SvarSlet
 11. Den ser da fin ud. Sådan en ønsker jeg mig også.
  Skidt med rosenhaven. Den får du jo slet ikke tid til at passe, når du skal suse rundt i den nye rullende villa.

  SvarSlet
 12. Aj .......Annette.....tillykke med jeres nyerhvervelse. Alle de oplevelser især mulighed for haveoplevelser I kan få med sådan en på anhængertrækket skal nok kompensere for det stykke land du måtte frigive ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Tillykke med 'sommerhuset' :-) Campinglivet er dejligt, så den kan jeg godt forstå at I er glade for.
  Jeg tænkte også noget espalier-hegn omkring den. Og så kan du jo have klatreroser istedet ;-)

  SvarSlet
 14. "Gæstehuset" ser godt ud der, og så oven i købet mobilt.Du må finde en anden plads til rosenhaven ;-)

  SvarSlet
 15. tænk at tage sit eget lille hus med ... ja ja jeg ved godt at det ikke er nogen ny opfindelse, men alligevel - jeg så en lille bitte campingvogn fra 60'erne på Egeskov i somme - sådan en ku jeg tænke mig - og jeg synes endda at den var pyntelig (manden sagde NIX)

  SvarSlet
 16. Tillykke med vognen, men jeg er lidt knust over at, det kom til at gå ud over din ROSENHAVE :-( snøft.
  Men sådan er det jo. Jeg ønsker jer nogle skønne ferier rundt i ind og udland :-D
  God weekend Gro

  SvarSlet
 17. Dahlia Etheral fik mig lige til at surfe en ekstra tur rundt hos dig for at se efter andre enkelt-blomstrende dahliaer og dem af typen der ikke er så "fyldte". Jeg tror at det er den type jeg skal prøve et par af til næste år. Cameo og Yelow Bird, som du viser i dit indlæg i februar, er så smukke - suk!!! Tak for inspiration :o)

  SvarSlet
 18. Selvom jeg ikke er glad for at bo på campingpladser kan jeg godt falde for tanken om det frie liv på landevejen og de dejlige oplevelser - stort tillykke med vognen:) Det bliver også fint med buxbomhækken på den nye plads og jeg tror også at glæderne ved campingvognen oversitiger nedlæggelsen af den halve rosenhave og den kan jo oprettes igen, hvis I finder en anden plads.
  Hvor har du mange dejlige blomster stadigvæk:) Knus

  SvarSlet
 19. Ulla: Tak, ja jeg håber hækken klare at blive flyttet på denne tid, så skal det nok blive godt. Jeg har gravet min dahliaer op nu, eller glemmer jeg det bare.

  Vivi: Ja det er lidt ærgeligt, men jeg håber jeg kan få det til at se lidt pænere ud og få skjult vognen lidt, men eller glæder vi os til ture sydpå. Bare rolige, jeg glemmer ikke haven, jeg skal jo transportere en masse planter hjem fra udlandet:o)

  Henrik, Tak og du kan tro der nok skal stoppes planter ind i vognen;o)

  Marlene: Ja sådan går det, men kan jo ikke få det hele:o) Den hedder Royal Lavender, som skulle være ensfarvet lys lavendel, men nogle af dem er blevet stribet.

  Helle: Tak, ja jeg håber den overlever flytningen.

  Ruben: Du har ret smuk er den ikke, men jeg kan forhåbentlig skjule den lidt.

  Madam Bæk: Vi har kun prøvet at campere i sommers da vi lejede en campingvogn, og det var super hyggeligt, men vintercamping lyder da også dejligt:o). Tak for en super ide med rionet, der er godt nok ikke meget plads, men jeg må da ud med målebåndet.

  Diana: Ja jeg overlever nok og lidt rosenhave er der jo tilbage. Glæder mig også til at fistre rundt i Europa.

  Dorthe: Tak, Jep og med sådan en på krogen kan jeg jo slæbe en masse planter med hjem, skønt:o)

  Hanne: Tak, ja jeg håber jeg kan lave sådan et hegn hvis der er plads nok, eller må jeg lave om på bedene i den resterende rosenhave.

  Ina: Tak, Rosenhaven er blevet halveret, så jeg må nøjes med lidt færre rose. Jeg skal bare have det til at se pænt ud.

  Sussi: Ja de gamle campingvogne er rigtig skønne, men måske ikke så praktiske. Så du Svane familiens autocamper fra 40 eller 50'erne på Egeskov, den var jeg helt vild med.

  Gro: Det må have været uhyggelig læsning for sådan en rosoman som dig:o) Men der er stadig lidt rosenhave tilbage, jeg må bare begrænse mit rosenvalg (hulens svært)

  Berit: Jeg er også vild med dem der ikke er så fyldte. Jeg glæder mig til næste år for så er Cameo og Yellow Bird blevet så store, så de forhåbentlig blomstre, hvis de overlever vinteren.

  Lisbeth: Det er netop det fri liv vi er blevet begejstret for og tager man af sted uden for højsæsonen så er der stille og rolig på campingpladserne. Jeg kan godt leve med en halv rosenhave, jeg skal bare lige have fundet ud af, at afskærme ind til campingvognen;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...