onsdag den 5. oktober 2011

Stier i bedeneTo week-ender i træk med godt vejr, det er næsten for godt til at være sandt, jeg har udnyttet det gode vejr, og har lavet stier i mine 2 store bede. Efter vi har sat hundehegn op rundt om bedene, er det blevet rigtigt svært at luge og jeg syntes jeg har haft svært ved at få plantet bedene til, så de blev pæne, det har været en værre rodebutik. Så nu har jeg lavet stier i bedene efter inspiration fra Charlotte's smukke stenstier, dog i mindre udgave.
 I det gule bed har jeg, for enden af stien, lavet en lille siddeplads i bedet, stærkt inspireret af Dorthe's lille terrasse som er omgivet af bede. Jeg forestiller mig, at det vil være som at sidde i uendelige solstråler i haven. Nu venter jeg bare på et ordenligt læs sten bliver læsset af ude i indkørslen og så er det igang med muskeltræningen igen :0)


19 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du vil have stier gennem bedene - jeg har også haft lange arme af at prøve på at nå ind på midten eller trådt rundt i/mellem planterne.
  Jeg har lavet nødløsning med små flade strand-trædesten - men det du laver er jo den helt rigtige luksus-løsning.
  det bliver spændende at se til næste sæson når det hele vokser til langs stierne.

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive godt - det ser man tydeligt allerede nu. Det dur altså ikke med sådanne steder, hvor det er for besværligt at komme til. Så kommer man der aldrig.

  God arbejdslyst.:)

  SvarSlet
 3. Det bliver da super godt Annette.......det er simpelthen så hyggeligt med snoede stier og at arbejdet også bliver lettere er da en fantastisk sidegevindst - det bliver en dejlig siddeplads der for enden. Jeg krydser fingre for mere havevejr ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Det bliver supergodt. Det er præcist sådanne gange/stier jeg selv kunne tænke mig.

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig spændende ud, det du har gang i, både med stien og siddepladsen.
  Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at tage sig ud, når du får lagt sten.
  Hvad er det for sten der skal i ?

  SvarSlet
 6. Det bliver ganske givet godt, når det bliver færdig.
  For et par år siden lavede jeg også en sti igennem mit stor staudebed, og det er jeg rigtig godt tilfreds med.

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig godt ud!! dine bede er da ganske store ik sandt?
  K. Gro

  SvarSlet
 8. Det er utvivlsomt god træning for overarmene.

  SvarSlet
 9. Hvor seje...både dig og Vivik. I kaster jer da bare lige ud i det.
  Den sti bliver du helt sikkert meget glad for. Jeg tror også det vil give lidt ekstra med sådan en lille "hemlig" agtig stig.

  Godt gået
  Håber du poster lidt fotos når der er kommet sten på?

  kh
  Eva

  SvarSlet
 10. Jeg tror at det bliver rigtigt flot med dine stier. Det forandrer også et bed fuldkommen, fordi man nu kan gå rundt inde i bedet og kigge, istedet for nærmest at stå udenfor og kun kunne kigge ind.
  Den lille hygge-plads ser rigtig hyggelig ud. Den tror jeg at du kommer til at elske :-)

  SvarSlet
 11. Jeg siger som de andre, at det er godt med stier. Jeg har et alt for stort staudebed uden stier, det er snart helt groet til med asters. Men nu skal det være, i efteråret når astersne er afblomstret bliver der ryddet op og lavet stier. Jeg bruger også sten i min skov til at afmærke stierne.

  SvarSlet
 12. Supergod idé! Men sikke et hestearbejde :-)

  SvarSlet
 13. Ja, hvilken haveejer har brug for et månedskort til fitness :-). Det tegner allerede rigtig godt med dine stier og når du når ned for enden og har lagt den sidste sten er det godt med en siddeplads :-). Den bliver utvivlsomt også god til næste år. At sidde der omgivet af blomster bliver en fest.

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 14. Superflot arbejde, jeg er dybt imponeret. Selv lægger jeg blot lidt trædesten, men bedet er også nyt så måske de også gror til om et par år. Også din lille terrasse er rigtig fin :o)

  SvarSlet
 15. Åh, det bliver dejligt. En skøn tur på stien næste sommer. Så er det lige til at holde det hårde arbejde (kan jeg jo sagtens sige, ikke :)

  SvarSlet
 16. Berit: Jeg havde også overvejet trædesten, men jeg kan godt lide at kravle rundt på knæ og luge, så derfor blev det stier.

  Diana: Ja det er rigtig, man opgiver og luge bliver irriteret over man ikke får det gjort.

  Dorthe: Det bliver så hyggeligt og jeg glæder mig til næste år:o) Nu venter jeg bare på at de sten dog snart vil komme, er bestil for over en uge siden

  Gitte: Ja det gode ved det, er at jeg selv kunne lave det. Har gravet 10 cm jord af og lagt ukrudtsdug i og derefter fylde småsten i.

  Vivik: Ja jeg glæder mig også til at der kommer sten i, jeg har bestilt sø perlesten, som jeg håber snart dukker op.

  Landbohaven: Ja jeg tror også jeg bliver glad for det, glæder mig allerede til næste år.

  Gro: store og store jeg tror Claus Dalby ville klaske sig på lårene af grin over min jammer, men med hundehegn om bedene blev det lidt for besværligt.

  Sussi: absolut god træning:o)

  Eva: Det projekt kunne jeg selv overskue ellers skulle jeg vente på at muskelmanden i huset havde tid og når man nu har fået en god ide, så skal det jo ikke udføres nu men NU:o) Der komme fotos så snart de sten ankommer.

  Hanne: Lige præcis, og det er sjovt at se haven fra andre vinkler.

  Lisbeth: Glæder mig til at følge dit projekt.

  Nette: Ja men et sjovt hestearbejde:o)

  Birgitte: Jep og sjovere en at gå i fitnesscenter:o). Du kan også tro jeg glæder mig til at sidde der midt i blomsterne.

  Fru Friis: tak, ja jeg tror min lille en mandsterrasse bliver hyggelig.

  Anne-Mette: Ja det bliver skønt, men nu mangler jeg bare få stenen og få slæbt dem ind i bedene, hårdt ja, men det bliver dejligt til næste år:o).

  SvarSlet
 17. Hej Annette. Supergod idé. Det bliverbare flot.Jeg kan rigtig godt lide,at stien snoer sig. Jeg tror, du bliver rigtig glad for det. Jeg glæder mig til at følge med og se detfærdige resultat.

  SvarSlet
 18. Det bliver rigtig flot og det er en god ide med en lille siddeplads for enden af stien. Jeg har stier af marksten i mine bede og det er ikke så pænt så dit, men da jeg overtog haven var den fyldt med marksten støbt i beton og det har jeg gennem årene banket op og så synes jeg stenene skulle udnyttes.

  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 19. Birgitte: Tak, jeg håber også snart jeg får stenene, så jeg kan bliver færdig.

  Lisbeth: Jeg syntes nu også marksten er flotte som stier, nu får vi se om mine bliver pæne, når nu engang de sten kommer.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...