mandag den 24. oktober 2011

Nu med sten

Så kom stenene endelig og jeg har knoklet i week-ende med at få dem lagt på stierne.
Jeg syntes resultatet er blevet godt, men jeg skal nok bruge vinteren på at finde ud at hvad jeg kan kante stierne med, for jeg får da rodet jord og sten sammen, hvis ikke der kommer en kant der kan afgrænse dem.
Herunder hvor stien snor sig hen til skovbedet har jeg plantet blå og lilla blomster.
   


Herunder det gule bed, med gule, lysegule, creme og hvide blomsterKunne ikke dy mig for at lave lidt efterårs hygge på den lille plads i det gule bed.Ha' en dejlig aften

Knus

20 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med de snoede stier - de indbyder til at gå på opdagelse.

  SvarSlet
 2. Det var dejligt, at du fik dine sten. Helt enig med Helle, men får virkelig lyst til at gå på opdagelse.

  Hvor er dit græskar bare supersødt!

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 3. Man kan aldrig få for mange stier :-)

  Det var da et helt fantastisk græskar - wow!!!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det flot ud, med de snoede stier.

  Skønt græskar, der fik jeg lige en god ide :-)

  SvarSlet
 5. Det er rigtig hyggeligt med din snoede sti, og fint der er kommet sten på :-) Snoede stier får haven til at virke større. Du har dog ret i, at det vil være godt med en kant af en eller anden art.
  Fint efterårsarrangement :-)

  SvarSlet
 6. Det ser super hyggeligt ud. Især græskarret er fint med blomstermønster. Jeg skal også have lavet stier, og der skal nok være kanter hvis det er jord de grænser op til.

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig godt ud med din snoede sti af små sten, men jeg kan godt se, at du nemt kan få jord og sten rodet sammen. Jeg kan ikke lige komme på en idé til kant, håber der nogen, der er mere kreative end mig :o)
  Dit efterårsarrangement er rigtig sødt og fint.

  SvarSlet
 8. Det ser da drøngodt ud, glæder mig til at se det hele når planterne folder sig ud. Kanter ja, det evige problem. Mange laver det vist i metal men går og spekulerer lidt på om man kunne lave dem af det der tagpap lignende noget man ligger ovenpå grunden til et hus inden man murer fundamentet op. Kan fås i ruller i flere forskellige breder og længder. Måske kunne det fungere, ved ikke. Håber du finder en god løsning.

  SvarSlet
 9. Rigt fin snoet sti. En kant af små marksten kunne se godt ud.

  Vildt flot græskar ;-)

  SvarSlet
 10. Vad snyggt det blev med stigen! och vilket vackert arrangemang du har gjort, helt i min smak! Pumpan var ju bara så söt!
  Kram Pella

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig godt ud med den sti og dine bede er spændende med en flot farvesammensætning. Jeg får også lyst til at gå på opdagelse!

  SvarSlet
 12. Jeg vil bare sige: ENIG til smuk sti og ditto græskar. Hvor er du kreativ :)

  SvarSlet
 13. Hvor er det blevet godt, Anette og dejligt med hyggepladser det er så dejligt at se bedene fra forskellige vinkler. Jeg glæder mig til at se mere til det til sommer:)
  Din græskarlygte er rigtig sød.

  SvarSlet
 14. Hvor er det nogle fine stier, glæder mig også til nogen sommerbilleder af det hele - det bliver SÅ fint.

  SvarSlet
 15. Det ser da bare super ud... og sikke hyggeligt der blev på den lille plads. Godt gået :o)

  SvarSlet
 16. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Vi har også småsten i forhaven. Vores kanter er af gamle belægningssten. De er aflange og vel en 6-7 cm brede.
  Det så lidt bastant ud lige da vi lavede det, men jeg vidste jo at der ville komme til at hænge planter ud over det hele. Og det gør der også nu, så jeg er glad for mine. De står i en lille smule beton.
  Jeg er vild med dit græskar. Jeg er ikke rigtigt til Halloween, men en blomsterlygte er da en skøn måde at være med alligevel på :-)

  SvarSlet
 17. .....fantastik Annette - det er da blevet super godt med den sti - det bliver en sti man bare slet ikke kan lade være at træde ind på og gå på opdagelse ad.


  Der er da bare smadderhyggeligt hos dig og jeg hepper på dit græskar som årets smukkeste ;0)

  Kæmpe efterårsknus Dorthe

  SvarSlet
 18. Hvor er du god. Det ser forrygende ud. Det er simpelthen så hyggeligt med små stier i haven. Det lille hyggehjørne er da et skønt sted. Jeg tror du bliver rigtigt glad for det fremover.
  De bedste efterårshilsener fra
  Eva

  SvarSlet
 19. Det ser bare så godt ud med den sti - og efterårshyggen!

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 20. Hej allesammen og tusind tak for jeres søde ord og råd til kantning af stierne. Jeg har jo heldigvis hele vinteren til at gruble over det.
  Annette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...