fredag den 5. marts 2010

Pelargonie fristelser

Jeg er vild med pelargonier, og man kan nemt komme ud i en samler mani. Jeg har opdaget at Thompson & Morgan har nogle frø af pelargonier som jeg bare må eje.Det er fra venstre Summer Showers Burgundy,  Maverick Star, Moulin Rouge, Horizon Pink Ice, Horizon Orange Ice.
Billederne er lånt fra Thompson & Morgans hjemmeside og de er ikke super gode, så hvis i vil se lidt nærmere på dem så gå ind på deres hjemmeside, der er billederne lidt bedre. Man skal lede under Geranium.

Der røg også lidt sommerblomster frø med i indkøbskurvenTagetes tenuifolia Lemon Gem og Nicotiana x sanderae Perfume Deep Purple.

Der er nogle der ikke bryder sig om gule blomster, men efter jeg har set Anne Just og Claus Dalby gule bede, vil jeg også have et. I sådan et bed skinner solen altid, osse selv om det er overskyet og regnvejr.
Så jeg vil kante mit gule bed, med disse små gule tagetes.

Nicotiana Perfume Deep Purple, har jeg haft et par gange og den er rigtig god; dejlig farve, dufter og blomstre længe, kan anbefales.

Nu vil jeg gå og glæde mig til at frøene dumper ind af brevsprækken.

3 kommentarer:

  1. Dejlig måde at vente på at foråret/sommer snart kommer. Helle

    SvarSlet
  2. Ja dejligt, men kan være dyrt, da det er svært at styre sig når man kikker i frø kataloger. Men heldigvis kender jeg nogle der gerne modtager de planter man får i overskud.

    SvarSlet
  3. Ja hende kender jeg godt. Helle

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...